Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gembira 56

MÓJ FACET CHCE TRÓJKĄTA Z..................

Polecane posty

Gość gembira 56

jeszcze jednym facetem. kiedys tak sobie luzno o tym rozmawialismy i powiedzialam ze w zyciu nie zgodzilabym sie na trojkat z jeszcze jedna kobieta, a on na to ze niekoniecznie kobieta, może byc facet. ja na to: czy chcialbys patrzec jak jakis facet mnie ruc*ha?? a on ze tak i nawet bardzo.... :o jakos mi sie nie usmiecha to i nie mam zamiaru dawac du*py jakiemus innemu kolesiowi ale zastanawia mnie to czy mężczyźni faktycznie mają takie fantazje?? dla mnie to troche dziwne zżarłaby mnie zazdrosc, nie potrzafie sobie tego wyobrazic.

Gość wkurwione kafe
Ja pierdu zajeb mu liścia na odmulenie ;)

Gość gembira 56
nie no faceci wypowiedzcie sie czy wy tez macie takie chore fantazje? patrzec jak inny facet pieprzy waszą kobiete?

Gość trafiłaś na zboka
więc co tu się zastanawiać. Pewnie on sam na boku rucha też kolesi

Gość gembira 56
nie rucha. to ci moge zagwarantowac. nie chodzi mi o to ze on chce pier*dolic sie z jakims typem tylko fakt ze kreci go to jak inny facet bymnie ten ten.

Gość gembira 56
j

Gość gembira 56
up

Poszukaj czegoś o swingersach... Wbrew pozorom jest wielu facetów z takimi fantazjami.

Gość ja ;P
omg... dlaczego ja nie trafiłam na takiego ?! ;( ;)

Gość gembira 56
ale przeicez wtedy diametralnie zmienilyby sie nasze relacje! patrzalby pewnie na mnie poźniej jak na puszczalska dzi*wke.. nie ja sama bym nie potrafila tego zrobic czulabym sie potem z tym zle.

Gość xeel
Jestem dosyć rozerotyzowany, ale uwierz mi - normalny facet nie da wyruchać swojej zony nikomu. Co innego w niezobowiązującym związku, dla zabawy. Ale w małżeństwach trójkąt zawsze! kończy się rozstaniem.

Gość gembira 56
no i wlasnie tego sie boje .nie zyjemy w zadnym 'luznym zwiazku' jestesmy ze soba juz dobre pare lat ale malzenstwem tez nie jestesmy. niew wiem con w tym podniecajacego, ja bym czula zazdrosc , a jk wy panowie to postrzegacie, wypowiedzcie sie

Gość ja ;P
Nie, nie traktowałby Cię jak dziwki ;P Są ludzie (np ja ;P ), których widok innych ludzi podczas uprawiania seksu podnieca bardziej niż cokolwiek innego ;) Byłam przez jakiś czas w takim związku, gdzie dość systematycznie spotykaliśmy się z inną parą, własnie po to, żeby spełniac te nasze fantazje. I to nie miało nic wspólnego ze zdradą :) Mysle, ze może sie tez okazac (choć moze akurat o tym wolałabyś nie wiedzieć ;P ) że ma lekkie skłonności biseksualne a to tez nie ma nic wspólnego ze zdradą ;p A poza tym dlaczego traktujesz to jako "dawanie dupy" a nie przyjemnośc x 2? :D A jest i taka mozliwośc, ze chciał Cie po prostu podpuścic i sprawdzić Twoją reakcję :D :D

Gość gembira 56
moze... ale to juz nie pierwszy raz. wiem ze trojkat z 2 kobietami ma za soba. brzydzi mnie to czasem ale staram sie o tym nie myslec.

Gość ja ;P
A rozmawiałas z nim o tym kiedykolwiek póżniej? Mówiłas mu, ze to dla Ciebie nie do przyjęcia? Może mu powiedz, że dasz sie zerżnąc innemu, pod warunkiem, ze on też ;D wtedy się dowiesz co go w zasadzie tak podnieca ;P

Gość ciekawskiiiiiiii
Oczywistym dla mnie jest, ze w takim zwiazku na pewno nie ma milosci - bynajmniej na pewno on Ciebie nie kocha. Mialem kilka luznych zwiazkow bez milosci - tam nie byloby problemu z tym, o czym piszesz. Nie wyobrazam sobie jednak, zebym patrzyl jak jakis facet rucha moja obecna - chyba bym mu siekiera leb odcial i nasral w szyje. Pewnie mowi Ci jeszcze, ze Cie kocha...

Gość Pewnie, że mamy takie fantazje
Wrażenia są niezapomniane i jest to bardzo podniecające przeżycie.

Gość Fister666
Znam, przeżyłem. Jeżeli bardzo sobie ufacie to nie powinno być z tym problemu. Ustalcie sobie reguły takiej zabawy, żeby nikt nie musiał z imprezy wychodzić. Ja byłem w różnych konfiguracjach, 2k+1m, 1k+2m, 2k+2m, 2m+3k :) swingowanie to zajebista sprawa, szkoda, że tak mało ludzi uprawia ten sport. pozdrawiam

Gość Tony :)
Ja nie mam takich durnych fantazji, nawet nie chce mysleć o tym że jakiś facet mógłby dotykać mojej dziewczyny a że ja jeszcze miałbym na to patrzeć? W zyciu bym na cos takiego sie nie zgodził. Ale może Twój facet lubi facetów i to by troche tłumaczyło jego fantazje że niby tamten z Toba a pozniej wyszłoby że oni razem :)