Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dggfd

Seks na wycieczce szkolnej - co myslicie ?

Polecane posty

Gość dggfd

o TYM? Tępicie czy może sami się z tym zetkneliscie? jakie wrazenia?:D

Gość lacuna28
to zależy kto uprawia :D nauczyciele czy uczniowie?? :D

Gość dggfd
nauczyciele to raczej nie:P chociaz kto wie:D ale chodzi mi glowie o uczniów:P

To zależy... :) Jak parka jest w np w klasie maturalnej i chodzą ze sobą już dłuższy czas to czemu nie? Ale gówniarski seks dla sportu??? Nie do przyjęcia.

Gość dggfd
głównie**

Gość Shakes
nie no spoko.. mozna i na wycieczce sie pieprzyć.. Tylko moze tak, zeby innym.. jakos.. nie przeszkadzać ;p

Gość dggfd
tak myslalam ;)

Gość lacuna28
Hehehe w klasach 1-3 szkoły podstawowej,to chyba sie nie da,ale potem to już młodzież coraz bardziej rozgarnieta :D w gimnazjum już dziewczynki są mamami (najlepszego dzisiaj dla nich) no więc chyba nie ma problemu :) a jakaś adrenalinka jest :D

Gość dggfd
o to sie zadba, spokojnie:)

Gość dggfd
lacuna dobre :) W LO jestem

Gość Aga.......25......
a kto pyta? uczeń czy nauczyciel? Bo jak nauczyciel to radzę tępić bo jak zajdzie w ciążę to alimenty będziesz płacić. A jak uczeń to daruj sobie chociaz te dwa dni czy tam ile:O

Gość dggfd
pyta uczennica. i własnie tego sie boje.. :/

Gość Aga.......25......
tzn czego konkretnie? ciąży czy tego że pani się dowie?

Gość lacuna28
Hehehe :D Jak jesteś rozgarnięta,to się pieprz,ale z głową,a nie główką ;p dasz radę ;) trzymam kciuki co by nie było jak w galeriankach.. "NA CHUJ CI BACHOR? "

Gość dggfd
nikt sie nie dowie:) a nawet jesli to mamy na tyle wyluzowanych opiekunow ze raczej sie z tego beda smiac:) boje sie wpadki.. chcialabym na spontana ale wiem ze trzeba sie dobrze przygotowac.. a na wycieczce takiej mozliwosci nie bedzie;/

Gość dggfd
lacuna- dzieki :D

Gość seks powinni uprawiać
ludzie gotowi na posiadanie dzieci :O

Gość lacuna28
Kiedy masz tą wycieczke? piguły zacznij brać :)

Generalnie zgadzam sie z opiniami, że na seks powinni decydować się ludzie gotowi na przyjęcie dziecka. Seks wśród zidiociałych małolatów powninien być karalny i tępiony.

Gość Aga.......25......
wyluzowanych mówisz? oni jakieś studia skończyli czy tylko zostali przyuczeni do zawodu?:O rób co chcesz dziecko drogie tylko błagam nie zakładaj później tematu w stylu: urodzić czy usunąć albo....brałam tabletki regularnie a wpadłam. Ja uważam, że seks nie jest dla dzieci,a szczególnie w warunkach jakie panują na szkolnej wycieczce. Ale nie mój w tym interes, pewnie i tak przeczytam zaraz coś o moherach :)

Gość dggfd
własnie dlatego mam watpliwosci :o:o nie chce piguł bo ponoc zle wplywaja na organizm :/ a samym prezerwatywom do konca nie ufam. Wycieczka jest za 2 tygodnie.

Gość dggfd
nie mowie ze jestes moherem:) jestem odpowiedzialna ale wiadomo ze w takim wieku rozne glupoty sie zdarzaja. Oczywiscie adrenalina nakręca ale trzeba myslec glowa... napisalam wyzej ze na wycieczce zbytnio nie ma warunkow do seksu, jak dobrze sie nie przygotuje i nie bede pewna ze tego chce to nic z tego

Gość Aga.......25......
a ile masz lat? nie wiem co Ci napisac. odpowiedz sama sobie na pytania czy w razie czego jesteś gotowa zostać matką i czy chłopak nie weźmie nóg za pas. Jeśli odpowiesz bez żadnych wątpliwości że tak.....no to już wiesz co masz robić. a piguły to fakt, zdrowe nie są mimo że dziewczyny są święcie przekonane o ich samych dobrodziejstwach. Szczególnie dla tak młodej osoby.

Gość dggfd
18.. 2 LO koncze Mysle nad tym i coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu że jednak nic z tego nie będzie.. z jednej strony wiadomo ale z drugiej.. nie chce byc matka, nie wyobrazam sobie dziecka przez taką "głupotę" Chłopak jest w porządku ale nie wiem jakby się zachował gdyby się dowiedzial ze bedzie ojcem.. Ojj nie, nie chce zmarnowac zycia..

Gość lacuna28
heh ja nie wiem co dziewczyny mają z tymi pigułami,ze nie są zdrowe? Jak nie są zdrowe,to po co są? Ja nie mówię,że nie mają działania ubocznego,ale wystrczy dobrać pixy do siebie i bedzie ok. No,to ja nie wiem co masz zrobic... moze zrezygnuj z wycieczki? :D

Gość zatroskanamama!!!!!!!
K.u.r.n.a jesli nie boisz sie ze zostaniesz przedwczesnie mama to czemu nie:) Prezerwatywa zawsze moze peknac, prawda? Wiec nie wiadomo co do tej antykoncepcji ... mamusia mozesz zostac, ale co do samego seksu - to jestem za... ludzie chca sprobowac, kochaja sie, coz w tym zlego. Oczywiscie nie jestem za seksem 'ot tak sobie'. Tak, znam taki przypadek - mianowicie tym przypadkiem jestem ja, zaluje tego jednego razu, ale coz.. Zrobilam 'to' na wycieczce szkolnej, 1 liceum - 16 lat i kilka miesiecy. Zaszlam w ciaze gdyz gumka pekla, urodzilam dziecko, wiec jak widzisz - roznie bywa z tym seksem...

zatroskana mamo - czy faktycznie to jest prawda z tymi alimentami? nauczyciele coś Ci płacą?

Gość glistha 69
Z tymi alimentami to ponoć jest coś takiego:) Ale wychowawcy mogą się od tego ubezpieczyć, jakieś oc czy coś...

Gość gjuyiuyo98
Czy ty chcesz uprawiać ten seks na szkolnej wycieczce bo nigdzie indziej nie możesz, czy o co chodzi xD ? Wyjedz sama z chłopakiem na wakacje i po kłopocie. A co do tabletek, to jaką mogą mieć szkodliwość skoro jest w nich tak mało hormonów, że jednodniowa przerwa w braniu przywraca płodność ?