Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pytanie!!!!

Oddanie książek do antykwariatu - pytanie

Polecane posty

Gość mam pytanie!!!!

Czy mogę oddać stare ksiązki (różnej tematyki) do antykwariatu? Bardzo potrzebuję pieniędzy,w piwnicy mam pełno książek...i nie są mi potrzebne,mogłabym je oddać? Czy jest w internecie jakiś spis książek które można tam oddawać?Czy zbierają tylko podręczniki,nie mogłam się tam dodzwonić a to dość daleko (40 km) od mojego miasta więc nie chciałabym jechać na marne. dzięki za odpowiedzi.

Zalezy jakie. Jeżeli sa to książki powieści i to w dobrym stanie, to ci przyjmą. A jeżeli to jakieś książki, których nikt by nigdy nie kupił, no to wiadomo :P Daj przykład jakiejs książki.

Gość mam pytanie!!!!
kurcze no nie mam pojęcia .. 😭 Ale powieści też tam są.

Gość StalowaMagnolia 1976
Przyjmą pewnie bez względu na tematykę jak stan w miarę dobry,ale szału finansowego raczej ciężko się spodziewać.W jednym oddałam 5 książek i dostałam 10pln a w drugim pytałam to na zasadzie komisu czyli kasa jak sprzedadzą

Gość gość
Mogę polecić antykwariat na Narutowicza oni się bodajże Archiwum nazywają. Sprzedawałem im ostatnio trochę używanych i nowych książek w tym sporo z nich to były podręczniki dla ogólniaka. Fajna sympatyczna obsługa można się dogadać co do ceny ;)