Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolka121

kilka pytań o seksie...

Polecane posty

Gość karolka121

Hej, mam kilka pytań na temat seksu. Dopiero około 3 mies. temu rozpoczęłam współżycie. I mam kilka pytań, bo nie wiem, kogo się poradzić, a wydają mi się dziecinne. 1. przede wszystkim w niektórych pozycjach jakoś nie odczuwam przyjemności, wręcz delikatne jakby parcie, trochę mnie boli podbrzusze... Dodam, że np. jest mi na pocz. bardzo przyjemnie i w ogóle, a potem pojawia się taki delikatny ból.. Co to może znaczyć? 2. Nigdy nie miałam orgazmu... Jak w ogóle do niego dojść? ech.. 3. Zdaża się, że po kilku stosunkach boli mnie przy siusianiu, jakby piecze. Normalne? Kurczę, pomóżcie, kobity.

Gość Nosz kurdee
Hmm... 3 miesiące... ile stosunków? :) Mnie np. bolało 6 stosunków pierwszych : ) Później malutkimi kroczkami różne pozycje... no niestety na początek chyba trzeba się zadowolić pozycją klasyczną : D przynajmniej u mnie tak było : P Orgazm to to zalezy od kobiety : D bo nie kazda dojdzie ; ) To już musicie sobie poradzić : D Kwestia pieczenia... może jestes podrazniona po stosunku? używacie żelu nawilżającego? Bo on pomaga ; P

Gość karolka121
Przy kilku pierwszych stosunkach bolało mnie bardzo przy wchodzeniu ;) Teraz jużnie, może czasem jak jestem spięta.. Ale właśnie już w trakcie mnie trochę pobolewa ;/ dziwne to. No i ta pozycja klasyczna, niby nic, ale leżę tylko jak placek i nie wiem co ze sobą zrobić ;p

Gość Nosz kurdee
No niestety na początku tak jest : D Mnie strasznie przy wchodzeniu bolało... a później się doczekać nie mogłam pozycji na pieska czy na jeźdźca i szczerze żałowałam bo ból nie z tej ziemi był :D Musisz przetrwać ten czas : P

Gość karolka121
A mi te dwie pozycje jakby najbardziej odpowiadają, chociaż na pieska się trochę krępuję ;p odczuwam tu największą przyjemność, ale nigdy właśnie do końca.

Gość Nosz kurdee
Oj tam! Nie krępuj się przy swoim facecie!! :D Ja np. bardzo rzadko dochodzę podczas seksu... Ale jak już mam dojść to tylko na pieska :D prędzej poprzez zabawianie się łęchtaczką dojdę :D A masturbowałaś się? :D Spróbuj i zobaczysz; D później swojego faceta jakoś nakierujesz :D

Gość karolka121
W ten sposób dojdę, ale nie przez bezpośredni stosunek. Sprawia mi to przyjemność, nie powiem, ale no nie tak do końca jakbym chciałą :)

Gość Nosz kurdee
Hm, nie wiem.. może tego trzeba się nauczyć, bo ja na prawdę rzadko tak dojdę ; D i tu Ci nie pomogę :D

Gość karolka121
Pewnie tak, doświadczenia to ja nie mam :) Ale dziękuję bardzo za pomoc!

Gość Nosz kurdee
A proszę bardzo :D MOże kupcie sobie jakąś lekturę... Kamasutre albo cos... tak chyba takie rzeczy sa opisane ;D

Gość karolka121
w dobie internetu to tego jest pełno, ale nie ma to jednak jak ktoś powie coś wprost czy uspokoi :)

Gość Nosz kurdee
No pewnie że tak :D Zawsze lepiej "usłyszeć" od kogoś :D

Gość karolka121
w weekend się przekonamy, jak to dalej się potoczy, chociaż już jest znacznie lepiej, najpierw to się okropnie stresowałam, bo bolało bardzo.

Gość Nosz kurdee
No wiadomo... jest ból to i stres jest ; ) Ale teraz juz będziesz coraz bardziej rozluzniona; ) te żele nawilżające tez duuzo daja ; ) A tez mozesz sobie lampkę wina wypić :D ja to stosowałam, a czy sie mniej stresowalam... to nie wiem :D

Gość karolka121
też myślałam o takim żelu, ale już sama nie wiem. i stres też się już zmniejszył, tylko jak mnie tak pobolewa to dziwnie mi jakoś, jakby miał mi wyjść drugą stroną, dosłownie ;p piękne porównanie, na serio ;p

Gość Nosz kurdee
Kupcie żel... on na nic negatywnie nie wpływa... nie ma zapachu... śmiało można używać nawet z prezerwatywą ; ) W rossmanie kosztuje taki duży 17-19 zł : ) Haha, no a to uczycie też z czasem minie ; D

Gość karolka121
;D kurczę, dzięki. naprawde mnie uspokoiłaś :)

Gość Nosz kurdee
Proszę ; ) A jeśli jeszcze bardziej chcesz sie lepiej czuc... nie wiem jak tam u Was gra wstępna wygląda.. ale wlasnie dość długa ale nie za długa... i musisz byc pozadnie tam rozgrzana to też mniej boli; )

Gość karolka121
w sumie to różnie bywa, generalnie jestem rozgrzana, a jak coś to on o to dba. i lepiej zdecydowanie bez prezerwatywy, przyjemniej :)

Gość Nosz kurdee
No tak... ale ryzyko większe... nawet duzo... :D chyba ze tabletki bierzesz; p

Gość karolka121
Zaczęłam, bo nie wyobrażam sobie dziecka! Chociaż biorę tabletki, to i tak mam jakieś takie poczucie, że z moim szczęściem, to najchętniej bym się jeszcze okleiła plastrami i kupiła środki plemnikobójcze ;p

Gość Nosz kurdee
Skąd ja to znam.... :D Ja narazie nie biore tabletek bo musze meic badania jeszcze zrobione ;D Ale tez tak mam.. mimo ze nawet jesli bede je brac to najlepiej wszytskie środki antykoncepcji jeszcze wykorzystać : D

Gość karolka121
Koleżanki mnie niby uspokajają, że wymyślam i biorą po kilka lat i nic nie było, ale ja to schizuje na tym punkcie. Za świeża w temacie jestem ;)

Gość Nosz kurdee
No tak, bo niby tabletki mają 99,99% ; ) a to 0,01 to jest wtedy jak się zapomni tabletki... ale za dużo się czyta o tych co biorą a sa w ciąży, a poźniej się swiruje ; D

Gość karolka121
pewnie jak już się pobierze je rok czy dłużej, to przechodzą wszystkie obawy, ale świrusy są, jak ja ;p

Gość Nosz kurdee
I ja.. :D