Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babcia uderzyła wnuczkę

Babcia uderzyła wnuczkę! Powiedziałam córce by następnym razem jej oddała!

Polecane posty

Moja teściowa powiedziała mojej córce by nie hałasowała, miała ciszej telewizor a córka powiedziała do babki spierd.... ty stara kur***** Babcia uderzyła ją w twarz. Jestem wstrząśnietą tym widokiem. Czy powinnam iśc z tym na policję, chciałam oddac teściowej ale się powstrzymałam. To nie są żarty, powiedziałam córce by następnym razem oddała babce policzek.

Gość też bym wpierdoliła twojej
niewychowanej smarkuli, po pysku bym ją natłukła skoro za grosz kultury twoja córka nie ma

Córka ma dopiero 17 lat jest jeszcze dzieckiem, jest porządną dziewczyną, nie chodzi na dyskoteki, nie ma prawie żadnych znajomych, patrzy siebie, cały wolny czas spędza w domu przed komputerem albo telewizją. A teściowa się jej czepia, że dziewczyna siedzi w domu i nawet naczyń nie umyje itp. To jest prześladowanie dziecka.

Gość te ściemy coraz gorsze
weźcie się nachlejcie to może te leniwe umysły coś stworzą normalnego bo masakra z tymi provo:O

xDDD babcia tylko w twarz ją uderzyła ale ktoś inny to mógłby takiej gówniarze wpierdolic aż by w szpitalu wylądowała. radzę wychowac dziecko ;)