Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babcia uderzyła wnuczkę

Moja teściowa uderzyła swoją wnuczkę a moją córkę! Czy powinna jej oddac?

Polecane posty

Moja teściowa powiedziała mojej córce by nie hałasowała, miała ciszej telewizor a córka powiedziała do babki spierd.... ty stara kur***** Babcia uderzyła ją w twarz. Jestem wstrząśnietą tym widokiem. Czy powinnam iśc z tym na policję, chciałam oddac teściowej ale się powstrzymałam. To nie są żarty, powiedziałam córce by następnym razem oddała babce policzek. Córka ma dopiero 17 lat jest jeszcze dzieckiem, jest porządną dziewczyną, nie chodzi na dyskoteki, nie ma prawie żadnych znajomych, patrzy siebie, cały wolny czas spędza w domu przed komputerem albo telewizją. A teściowa się jej czepia, że dziewczyna siedzi w domu i nawet naczyń nie umyje itp. To jest prześladowanie dziecka.

Gość dfghjkkjhytg
heheheheheh :D :D Biedna jesteś autorko.. takie masz nudne życie ze wymyślasz prowokacje ?? :D

Ehhh matka bije moją córkę, ojciec podrywa mojego Męża... co za rodzina :O

Głupi podszyw! Teściowa jako babcia też nie jest święta, a to ma pretensje że dziewczyna za głośno muzyki w swoim pokoju, że za głośno idzie u niej telewizor, a to że nie sprząta po sobie, że nie umyje naczyń i cały czas ją stresuje, kiedyś zmusiła ją do obierania ziemniaków a wie dobrze że moja córka nie umie takich czynności wykonac.

nie podszywajcie się :O to takie dziecinne :O Moja córka jest kochana. Uwielbiam ją pieścić, całować.Lubie jak twardnieją jej suteczki ... Kocham ją tak mocno.... I dlatego nie pozwole babci bić mojej ukochanej córeczki..

Gość to nie może być prawda
nie wierzę że są tak denne kobiety. Jesli to prawda, to na miejscu teściowej wzięłabym lagę i najpierw tobie wpierdzieliła , a potem to. samą z młodą. Hodujesz smierdzącego lenia i jeszcze pretensje do teściowej - żenada

Gość to nie może być prawda
Ja moją nastoletnią córkę codziennie rano przed szkołą zmuszam do sprzątania, wyjscia do sklepu. Wraca zrobi lekcje, zje obiad i potem dalsze obowiązki ! Nie znosze śmierdzących leni więc jak się ociąga to wpiernicz dostaje i zaraz ma obroty do pracy