Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mauve29

Chyba do szczęścia brakuje mi tylko seksu

Polecane posty

Gość mauve29

jakiejś takiej intymności z drugim człowiekiem.. wszystko inne już mam.. :O

Gość aaaaaaaaaggh
znowu to cnocisko vera :O

Jeżeli jesteś względnie ładną kobietą to ja się zgłaszam do tego seksu. W innym wypadku gadaj z verą.

Czemu cnocisko? Ciekawam wielce skad pomarańczowe ŻG bierze takie określenia? :D

Gość aaaaaaaaaggh
bo zaraz zaczniesz jakiejś miłosci pitolić i żeby czekać na jedynego :O a tobie alicjo o co cho?

Gość mauve29
dr. mundo ,a co byś sobie o mnie myślał ? chyba o to mi chodzi, potrzebuję jakiejś więzi, nie związku ,ale czegoś..

Przeciez autorka napisała, że potrzebuje intymności. A prawdziwa intymnosć to nie jest szybki numerek w krzakach za remizą. :O

Skąd mam wiedzieć co bym myślał, przecież Cię nie znam. Wszystko wychodzi w praniu, że tak się wyrażę :P

Gość mauve29
vera, no raczej :P

jak się skończy 20 lat to jest łatwiej :)

Gość mauve29
Juken, łatwiej kogoś znaleźć? Chyba żyjemy na różnych planetach ;) O napaleńca na seks owszem nie trudno, mi chodzi o odrobinkę więcej

Gość aaaaaaaaaggh
alicja, mów o ci cho skoro już zaczęłaś :O

Chciałaś seksu i intymności, a do tego wielkiej miłości raczej nie trzeba :)

Mnie rozwala to popiskiwanie szczurze. Nawet mogę byc cnotką i co z tego? To chyba moje ciałoimoge sobie robić z nim co zechcę. Gdybym chciała się puszczać to pewnie bym to robiła ale po co? :O 🖐️ A potem faceci płaczą, ze wszystkie kobiety są takie same, tylko by się rżnęły. Jeśli mi chciałes dowalić - sorry, nie wyszło.

Gość mauve29
dr mundo - niby tak, ale nie chcę żeby facet tylko przychodził do mnie po to żeby się spuścić..a kiedy w grę wchodzą takie luźne raczej spotkania to trudno wyczuć jakie facet ma intencje ,najczęściej rozmowa "przed" jest złem koniecznym:O

Jutro piatek, pódzie na wiejskie dicho, zamoczy ogóra w jakiejś szanujacej sie gwieździe to mu się morale podniosą. Ja wierzę w miłość, jej trwałość i dobrze mi z tym i od moich pogladów możesz się oddalic krokiem tanga argentyńskiego trzymając w zębach różę czerwoną.

Albo dziwki albo cnotki.Albo pasztety albo wieszaki nic pomiędzy,ale coż się dziwić skoro co noc, targa się skórę skrycie pod kołdrą.Zamiast kontaktu z prawdziwą kobietą :D

napaleńca na sex? :D musisz być poniżej 20 :P gdyby nie sex i pogoń za nim to byś się nie urodziła ;O gdyby nie było tej pogoni to ostamn osobnik gatunku ludzkiego podłby 200 lat temu 🖐️

Gość mauve29
Juken, już wiem ,ze ciebie nie szukam 🖐️

Takie życie, nie wiesz na kogo trafisz. Może być tak, że będzie się dobrze rozmawiało, spędzało czas i wychodzą tacy przyjaciele z bonusem :P Albo tak jak to mojej siostrze się przydarzyło. Po długim związku miała ochotę tylko na seks i kogoś sobie do tego znalazła. Po kilku razach doszli do tego, że w sumie są w sobie zakochani i już rok ze sobą mieszkają ;) Sam seks? Innym to odpowiada.

Gość aneeexxx
oh juken jesteś prawie tak głupi jak i rusłan :D dziewczyna pisze ,ze nie chce być tylko kawałem mięcha ,a ten jej ma to za złe :D

dziewczyna myśli że jest coś takiego że człowiek zakochuje się z powietrza , takie bajkowe gówienko prawdopodobnie chodzi jej o to że niektórzy potrafią ukryć swoje prawdzie intencje a inni nie, a spotyka tych innych co oznacza iż środowisko w którym przebywa nie jest jakieś motzno skażone rozumem :D mnie nie szukasz bo jestem już z kategorii niedostępnych :classic_cool: a nawet gdybym był to z plebsem intelektualnym się nie zadaje bo szybko mnie to nudzi 😴

Gość piczuszka mała
śmieszny juken

Gość bl00d
Juken cos czuje, ze podpadniesz wielu kobietom na tym forum jak tak dalej bedziesz ciagnal temat...;)

Gość mauve29
plebs intelektualny? a ty jesteś czymś lepszym niby ?:D haha wszystkie rozumy pozjadałeś, jak ja nie lubię takich młodych gówienek co myślą ,że są najmądrzejsi , a w dupie byłeś i gówno widziałeś