Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mauve29

Chyba do szczęścia brakuje mi tylko seksu

Polecane posty

Gość mauve29
mnie nie szukasz bo jestem już z kategorii niedostępnych " współczuję szanownej małżonce 🖐️

dzięki :P ale naprawdę zabawni są Ci którzy wierzą w bajki i słodkie popierdywanie :D rodem z Diseyowskich bajek sex rządzi światem i napędza ludzi , pogódź się z tym albo umieraj jako tzw. singiel wśród 14 kotów :D

Gość mauve29
ps. nawet nie wspomniałam o zakochiwaniu się

Gość mauve29
a nie przyszło ci do głowy ,że może są ludzie którzy myślą innymi kategoriami ? :O

a no tak soryy , miałem wam się podlizywać a nie napisać kilka prawdziwych słów :D współczujesz? żona powiedziała że współczuć należy komuś kto jest pod 30, sam i wierzy w księcia z bajki na białym rukamu już słyszę kopyta iahahahahahah :P mój książe już się zbliża, już stoi i mych stóp :classic_cool:

Tak sobie patrzę na Twój nick... i coś mi brzęczy jakby... "la nuit est mauve ton someil me va "mon coeur explose pour ton couer qui bat brzdęk, brzdęk...

książki, kino, muzyka, sport, spacery czy inne hobby, zawsze znajdzie się jakaś płaszczyzna porozumienia. a to czy facet spotyka się z Tobą tylko dla seksu tak trudno zauważyć?

Gość mauve29
Juken, naucz się czytać ,napisałam ,że nie szukam związku :O

Gość mauve29
ale u ciebie na wsi zapewne wstyd jest nie wziąć ślubu przed 25 r.ż. 🖐️

z pewnością są ludzie o których piszesz tzw. ludzie pozbawienie popędu seksualnego czyli ASEKSUALNI :classic_cool: ewentualnie obojnacy :P powodzenia 🖐️ :D

A to czasem nie było pan jezus już się zbliża już puka do mych drzwi? :P

Gość aneeexxx
Juken-- ciebie z żoną łączy tylko seks ? :O to znaczy ,że nie mówisz jej ,że ją kochasz ,bo czegoś takiego nie ma , JEST TYLKO I WYŁĄCZNIE POPĘD SEKSUALNY :O dużo masz dzieciaku jeszcze do nauczenia 🖐️

Gość mauve29
każdy odczuwa jakiś tam popęd seksualny , ale liczy się jeszcze to co ma w głowie.. niektórzy mają tak jak np. ty - siano 🖐️ i wypadaj już z mojego temat ,bo zaśmiecasz

u mnie na wsi na takich jak ty wierzących w bajki mówi się frajerzy a na permanentnie samotnych że stare panny albo kawalerowie :P czyli można powiedzieć iż jesteś zdziecinniałą starą panną :) Polska wieś spiewa i tańczy :classic_cool:

Gość mauve29
ale w co ja wierzę ?? bo jak na razie chyba próbujesz mi coś wmówić ? np. tylko ,że chciałabym być kimś więcej niż dziurą do ruchania ,swoją żonę też tak traktujesz ?

Gość mauve29
Chodzisz na dziwki i są dla ciebie tym samym co żonka ? :O jesteś chyba ułomny

ruchanie mówisz ? to tak teraz mówią do siebie elyty z dószych mijast :classic_cool:

Gość mauve29
chciałam dokładniej zobrazowac, bo chyba nie rozumiesz o co mi chodzi

moja żona to moja Wielka Miłość i partnerka życiowa w każdej sferze ale skąd możesz to wiedzieć z Królewnie Śnieżce i Kopciuszku tego nie było , tylko zalotne spojrzenia i piękne westchenia :D :D

Gość mauve29
ale powiedz mi dlaczego w ogóle zaczynasz śpiewkę o miłości? przecież ja o tym nie wspominałam nawet

Ala ja tam myślę że jest po prostu ograniczona umysłowa i nie chce przyjąć pewnych faktów do wiadomości faceci uganiają się za babami bo mają popend seksualny a nie bo chcą spędzić życie na ochach i achach nad nimi :)

Gość mauve29
do swojej dziewczyny też latałeś tylko po to żeby zamoczyć ?

Renatka boje się 😭 ale jak pójdziesz ze mną i pokażesz mi jak to się robi to będzie jednej głupiej dupy mniej :D 🖐️