Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość labusha25

potrzebuje szybkiej odpowiedzi allegro

Polecane posty

Gość LunaLunaLuna
nie:O podróby na 10000000 procent:O

Gość LunaLunaLuna
"KOSZT WYSYŁKI ZAWSZE 15 ZŁ PRZY ZAKUPIE KILKU SZTUK!!! WYSYŁAM RÓWNIEŻ PACZKI ZE SPAWDZENIEM ZAWARTOŚCI +5 ZŁ DOPLATY " ????????????????????????? podejrzewam, ze on wysyła puste przesyłki i tyle!! z reszta 0 komentarzy...litosci, wiadomo ze to sciema i zlodziejstwo!!!!

Gość labusha25
ale mozna sprawdzic pprzeciez na poczcie co jest w srodku, jak pusta paczka to nie place, jak podrobki to nie biore, znam sie na oryginalach wiem ze kiedys ktos sprzedawal oryginaly za grosze na al wlasnie z sprowadzane, czyt. kradzione z anglii moja znajoma kupila wlasnie kilka falkonikow 100% oryginalnych za grosze

Gość frugooo
tobie sie wydaje, ze pojdziesz na poczte i sobie odpakujesz paczke, sprawdzisz itd? kobieto, musi byc taka opcja w przesyłce ze mozesz sprawdzic w momencie odbioru, ale to co oferuje ten gosc to normalna płatnosc przy odbiorze BEZ SPRAWDZANIA! zadzwon na jakakolwiek poczte i zapytaj czy wydadza ci przesyłkę bez zapłaty zebys sobie mogla sprawdzic:O nigdy!!

Gość jnhmnnmn
na allegro czesto bywaja oryginały w sporo niższych cenach od sklepowych ale od goscia z zerem komentarzy bym nie ryzykowała:o

Gość labusha25
jest napisane ze mozna sprawdzic przy odbiorze kupowalam kiedys w taki sposob bizuterie z allegro i normalnie na poczcie moglam otworzyc paczke, towar sie zgadzal wiec zapalcilam i odebralam jakby sie nie zgadzal to pani zakleja tasma i odsyslaja dlatego jest ta oplata dodatkowa 5zł

Gość dsfkjds.
kiedyś zalicytowałałam w takiej aukcji, poprosiłam o wysyłkę za pobraniem i nic... od 1,5 roku jeszcze nie doszła :) Pewnie liczą na to, że ludzie zrobią jednak przelew, albo zbierają dane osobowe. Akcje niebawem zostaną usunięte przez pracownika allegro, zawsze tak się dzieje..

Gość labusha25
dane osobowe? allegro zbiera czy ten sprzedajacy? ja nic nie trace chyba bo jezeli nie bedzie opcji z otwarciem paczki o ktorej jest mowa to nie biore najwyzej dostane 1 negatywa

Gość dsfkjds.
jak kupujesz sprzedający dostaje w mailu Twoje dane - imię, nazwisko, adres, telefon. Są firmy, które to pozyskują, a potem co kilka dni ktoś dzwoni i oferuje Ci prezentacje pościeli anty-reumatycznej. :)

Gość dsfkjds.
jnhmmm, to zajrzyj na nie jutro - przekonasz się, że żadnej nie będzie. Allegro ma coś takiego jak program ochrony kupujących, jak Cię ktoś oszuka, to po spełnieniu całej masy warunków zwracają Ci pieniądze, dlatego im nie w smak, żeby nieuczciwi sprzedawcy oszukiwali użytkowników

Gość labusha25
zaryzykuje;-)

widać że masz wielką ochotę kupić ,więc kupuj a nie pytasz się a jak kupisz i wszystko będzie w porządku lub nie , to daj znać.

Gość frugooo
zglosilam tego goscia do allegro,niech sobie go sprawdza-ale tak jak pisze osoba wyzej,na bank nie bedzie jutro tych aukcji:O

Gość labusha25
w sumie 80zł to nie taki pieniadz, zapachy inspirowane oryginalnymi sa w podobnej cenie ja kiedys tez zaczynalam sprzedaz na all od 0 liczby komentarzy;-) i jednak ludzie mi zaufali, dzisiaj mam juz kilka tys komentarzy;-)

Gość hahahha..:D
a mnie sie cos wydaje,ze labusha napędza klientki temu palantowi!!!!! labusha:O zalosna naciagaro:O

kurczę ja ostatnio kupiłam parasolkę do wózka ,taniej niż w sklepie ale też mało forsy nie dałam ,gość z Niemiec zero komentarzy ,zrobiłam przelew, na drugi dzień dostałam potwierdzenie że przesyłka nadana ,a na trzeci miałam już paczkę .Nie trzeba tak do końca być nieufnym wobec wszystkich.

Gość labusha25
nikogo nie napuszczam chcialam zobaczyc czy ja jetem naiwna czy ktos jeszcze by cos kupil, bo jednak 0 komentarzy robi swoje, ale zaryzykuje chyba i kupie sobie kenzo

Gość dsfkjds.
jeśli masz takie doświadczenie w sprzedaży to pewnie wiesz, że nie sprzedaje się nic poniżej kosztu zakupu :) Ale kupuj, nie uwierzysz na słowo, to się najwyżej przekonasz na własnej skórze :)

Gość labusha25
no i miałyście rację;-) zawiesili konto sprzedającego i usuneli wszystkie przedmioty dostałam maila ze mam nie wplacac zadnych pieniedzy ale to miało byc za pobraniem...

Gość frugooo
no i co?i usuneli:D:D:D