Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pilneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

czy zaczal sie porod?

Polecane posty

czuje bardzo niziutko glowke ,skurcze mam ale te slabe,przepowiadające ale nie moge siedziec tak nisko czuje dziecko i co chwile cos tam boli...nie wiem czy zbierac sie do szpitala czy nie??

Gość katarionaaaaaa
jak czesto sa te skurcze?

nieregularne takze ciezko ustalic a glowke czuje tak niziutko ze siedziec nie moge i boli caly czas jak na okres...nie krwawie ani nie polecialy wody takze nie wiem co robic,termin mam na poniedzialek

czujesz głowke bo zaczyna ci sie robic rozwarcie lepiej jedz skurcze moga pojawic sie bardzo szybko

tak chyba zrobie;)

aha ...dziecko tez jest bardziej ruchliwe niz zwykle czy to tez jakis symptom zblizajacego sie porodu?

Gość gynecolog kafetełe
sio na szpital a nie kafe :D

oki:D

niekoniecznie... ale ja tez tak mialam ze czulam jakby mnie cos rozpieralo ze glowka jest nisko i ze chce mi sie kupe no i wlasnie wszystko sie zaczelo za chwile przyszly skurcze gdzies do godziny i byla jazda 10 minut i po klopocie :) jedz sprawdz lekarz cie zbada i powie ci co jest grane bedziesz spokojniejsza

Gość ja termin mam za 2 tygodnie
:D a tez dziecko nisko czuje takie glupie uczucie skurcze przepowiadajace tez sa ale zawsze mijaja no wlasnie , dzidzia tez jest ostatnie czasy bardzo bardddzooo aktywna wiec moze u mnie tez niedlugo :D a ty sio na porodowke a pozniej napisz co i jak :P

Gość o matko kobieto!
ja juz raz rodzilam i na Twoim mijescu nigdzie bym nie jechala, bo lepiej byc w bezpiecznym domu niz spedzic niepotrzebne godziny na porodowce gdzie sie tylko czlowiek strachu naje. Moja rada: wez ciely prysznic i jak skurcze mina to nie jedz a jak nie to znaczy ze porod sie zaczal. Powodzenia 🌼

Gość o matko kobieto!
nie zauwazylam nawet ze autorka pisala wczoraj :P ciekawe co u niej ? moze juz urodzila :)

Gość mama_kamila
Autorko, daj znać :) Pamiętam jak ja się denerwowałam, też nie wiedziałam czy to JUŻ? :) I właśnie mnie lekarz kazał brać ciepły prysznic i wziąć dwie tabletki buscopanu - mówił, że jak skurcze nie przejdą - do szpitala :D

Gość pilneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kochane to byl falszywy alarm;D jestem w domku bo na szczescie w UK nie trzymają w szpitalach i wyslali mnie jeszcze do domu:) faktycznie glowka sie bardzo obnizyla i jest w kanale rodnym ale jeszcze musze poczekac...a juz tak sie cieszylam ze przytule mojego rozrabiake:)no ale coz...dlugo nie zostalo:D pozdrawiam Was gorąco:)