Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość od pierwszej ryby

Co myślicie o Rosjanach?

Polecane posty

Gość od pierwszej ryby

spodobał mi sie jeden :) co za facet...

Gość PolakprzezdużePY!
I to oni schowali graala, żeby Król Artur nie mógł go znaleźć!

Offerma jakby ten samolot pilotowali piloci to by nic się niestalo, a do Rosjan nic złego nie mam.

Gość od pierwszej ryby
pomijając Smoleńsk i ogólnie...chodzi mi o Rosjan jako ludzi... dobrzy ? myślę , że na pewno lepiej z takim Rosjaninem sie skumać niż z ciapatym

Gość od pierwszej ryby
ale o matko mi nie chodzi o naród!! chodzi mi o facetów!! jesteśmy na dziale uczuciowym...nie pytam co zrobili RUscy wiem że są lepsi od nazistów żydów amerykanów arabów i żółtaków. to wiem. poznałam dzisiaj pewnego i jestem pod wrażeniem - poczucie humoru ... urok...wdzięk ... nie jest pusty jak amerykance czy któraś była z Ruskiem?

Gość ugyyjhj
Ja jestem z Amerykancem i wcale nie jest pusty (chociaz wielu jest), a Ruscy kojarza mi sie z piciem alkoholu i smiesznym akcentem, gdy mowia po angielsku. Chociaz to zawsze Slowianie, wiec podobni do Polakow pod wieloma wzgledami.

Gość od pierwszej ryby
no dobrze, przepraszam za generalizowanie, ale wiadomo jakie są stereotypy, skoro masz mądrego Amerykańca to dobrze :) ruskie piją to też wiadomo , ale ten akurat pił piwo a nie wódkę jak go poznałam :P nie wygląda na zapijaczonego żula chociaż i w Polsce wielu takich ...tak słowianin , moglismy sie dogadac jakos pomimo że on nie znał angielskiego a ja rosyjskiego ale coś tam wyłapałam i jest słodki nie taki zapatrzony w siebie jak ludzie z zachodu

Gość ugyyjhj
Ja nigdy z Ruskimi facetami nie mialam do czynienia. Ale moj kolega ozenil sie z Rosjanka, poznal ja na jakims forum internetowym, odwiedzil w Rosji, a potem sciagnal do Stanow i ozenil po 2 miesiacach, sliczna byla jak modelka i glupia jak but. On tez przystojniak, nigdy nie rozumialam, po co mu byla Rosjanka, skoro mial duze powodzenie u Amerykanek. Malzenstwo rozpadlo sie po poltora roku, on nie mogl juz z nia wytrzymac, bo kompletny pustak z niej byl, interesowalo jej tylko wydawanie pieniedzy i moda, nic poza tym. Kolega ozenil sie z nia, bo byla sliczna, ale szybko zobaczyl, ze wpadl jak sliwka w kompot, mlody i glupi byl. A ona po rozwodzie umawiala sie tylko z lekarzami, az w koncu jakiegos zlapala i zaraz zaciazyla, wiec sie z nia ozenil. Widac, ze obchodzilo ja tylko dostanie sie do Stanow i wygodne zycie. Poznalam jeszcze kilka Rosjanek tutaj i zazwyczaj sa ladne i zakochane w wygodnym zyciu w Ameryce, ale w glowie to one duzo nie maja. Ale sie rozpisalam. Mam nadzieje, ze mezczyzni sa inni. Powodzenia.

Gość nie seniorka,
chyba jestes młodziutka i myślisz jak nastolatka rouscy to okropny naród, czy faceci czy kociety, ja z powodów poznania ich i bliskich (przymusowych kontaktów) zaczęłam ich zwyczajnie nie cieprieć i tyle! nigdy nie podejrzewałabym siebie o brak tolerancji a jednak.... do kontaktów z ruskimi,miałam w Anglii, sa to bardzo pracowici ludzie ale dla 1 pi poszliby na kolanach z Londynu do moskwy, do tego alkoholicy no i sa fałszywi,wchodza w dupę bez mydła

Rosjanin z Moskwy czy Petersburga to najczęsciej spokojny ułożony pan, z dobrymi manierami :P nie popadajmy w stereotypy ale jak się u nas na wieś pojedzie to i grubiaństwo się znajdzie większe, tak samo tam. poza tym oni są szalenie przystojni i bogaci - idealni kandydaci na męza haha :D

Gość lepsi niż żydowie
z ameryki ne dziwie sie że kolega wolał rosjankę niż tłustą amerykańską swinie pigi

Gość ruski to alkoholicy
na dodatek nie maja kręgosłupa moralnego, brudasy i roznosiciele chorób.

Gość Vartam rd
tak tak bo Simon Mole był rosjaninem :o to murzyni nie maja wstydu tak jak np . Obama ....

Gość Rosjanki i Rosjanie
chyba z Litwinami mialyscie kontakt w UK, bo ja po 6 latach tylko 1 Rosjanke tu spotkalam? Nie patrz na narodowosc, kultura podobna, bo slowianie, nikt cie przynajmniej w burke nie ubierze. Jak ci sie podoba i jest do rzeczy to dzialaj :D

Gość gość
Rosjanie bywają różni jak i Polacy , nie bójcie się Rosjanie nie ciemieza kobiet bo często rosjanki grają pierwsze skrzypce

Gość gość
Rosjanie sa mescy i szarmanccy