Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gryzzelda

Panga nie taka straszna jak ja majuja

Polecane posty

Taka lektura do porannej kawki ;) EU politician admits misplaced criticism of Vietnamese pangasius Having previously raised concerns over standards in the Vietnamese fish farming sector, Struan Stevenson MEP, Senior Vice President of the European Parliaments Fisheries Committee, has now acknowledged that EU consumers and aquaculture businesses have little to fear from growing imports. Far from finding a dirty, unhygienic and polluted business, I discovered a dynamic new industry, meeting world-class welfare and hygiene standards and producing a quality product under first-rate conditions. It also provides secure jobs, social security benefits and pension provisions for millions of desperately poor people in the Mekong Delta. he admitted after visiting Vietnamese pangasius farms. Zrodlo http://aquafeed.us1.list-manage1.com/track/click?u=7f29985b8b7a694d3aa676833&id=91f543d709&e=32449ad2de

Gość nieno
Gryzzelda, no nie żartuj, że liczysz, że ktoś to przeczyta i zrozumie, albo wpadniena to, by to przepuścić przez google tłumacz.

eh, nawet jesli jedna osoba to przeczyta i choc w polowie zrozumie to juz bedzie dobrze :)

Gość mamusieńka..
Polityk UE przyznaje, niesłuszna krytyka wietnamski pangi Po wcześniej zgłaszali obawy standardów w sektorze wietnamskim hodowli ryb, poseł Struan Stevenson, wiceprezes Parlamentów ds. Rybołówstwa, teraz przyznał, że konsumenci i przedsiębiorstwa UE akwakultury obawiać się rosnący import. Daleko od znalezienia brudne, niehigieniczne i zanieczyszczonych biznesu, odkryłem nowe, dynamiczne przemysłu, spotkania światowej klasy w zakresie higieny i dobrostanu zwierząt i produkcji wysokiej jakości produktu na najwyższym poziomie warunkach. Zapewnia również utrzymanie miejsc pracy, świadczeń socjalnych i przepisów emerytalnych dla milionów ludzi rozpaczliwie biedny w delcie Mekongu. przyznał po wizycie wietnamskiego Panga gospodarstw.

Gość LunaLunaLuna
Moze i nie straszna,ale OBRZYDLIWA I ŚMIERDZACA...fuj,nie wiem jak mozna ją jesc:O Dobra ryba to sola, dorsz, halibut..a nie jakies pangi,tilapie i inne koszmary:D

Gość mamusieńka..
a ja lobie wszystkie rybki, wiadomo nie ma co porównywać pangę albo mintaja do dorsza albo halibuta:)