Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolda

Buty ślubne

Polecane posty

Gość marta gasik
oczerna - są śliczne! Zamawiałaś je z netu? Czy są wygodne? Przetrwałaś w nich całe wesele? Właśnie tego typu obuwia szukam. Jestem dosyć niska, więc moje buciki muszą być wysokie. Dzięki za nadanie jakiegoś kierunku ;-)

Gość gość
a ja nie chce zadnych obcasow chce miec plaskie buty,czy wypada ubrac zwykle biale balerinki?

Gość zdecydowana2
Dziewczyny, koniecznie zobaczcie buciki stąd: http://slubnybucik.pl/ Mają fantastyczne modele i spory asortyment, naprawdę jest w czym wybierać. Ja zdecydowałam się na płaskie buciki, bo jestem wysoka, a generalnie nigdzie nie mogłam takich znaleźć. Jak już, to były tylko jakieś zwykłe balerinki, do noszenia na co dzień, nic na specjalne okazje, a tym bardziej do ślubu.

Gość annicas
Uwielbiam ;-) Miałam w zasadzie takie same, szukałam ich przez kilka miesięcy - udało się, ale też straciłam na to sporo czasu. Najważniejsze jednak, że przynajmniej znalazłam buty idealne - bawiłam się w nich przez całe wesele.

Gość patajan
Te szpileczki Merg bardzo ładne, tylko nie potrafię zrozumieć dlaczego nie ma ich na mieście, tyle co ja się nachodziłam i nie potrafiłam znaleźć teoretycznie najbardziej klasycznego obuwia. Dlaczego?

Tak szczerze to każdy ubierze się tak jak sam uważa za stosowne. Ale moje zdanie jest takie, ze ślub to nie party ani nie sylwester więc ja bym osobiście szukała butów z zakrytymi palcami, bo moim zdaniem to nawet jak nóżka się wysunie spod sukienki to zakryty bucik jest z większą klasa niż odkryty. Ja oglądałam bardzo eleganckie i z duża klasa buty tylko same modele białe i śmietanowe na takim portalu ktoconosi kropka pl i tam kilka było bardzo ładnych i takich ze później po ślubie można je tez wykorzystać: http://www.ktoconosi.pl/kompozycje/5-zasad-wyboru-slubnych-butow/

Gość gość
jak slubne to tylko tu dziewczyny ;-) unibut.net/7-buty-slubne

Gość gość
wiecie ze są takie sklepy, które umożliwiają klientom samodzielne zaprojektowania butów, a oni tylko wykonują? oczywiscie buty musza być na bazie tych z ich ofert, no ale takie zmiany typu zakryty palec, albo odkryty, to spokojnie by wykonali. ja sobie wyszukałam buty ślubne z sklepie unibut.net i zaznaczyłam przy zamówieniu co chciałabym zmienić i gotowe :-) mam je do dzis i czekam na ślub siostry, to jej pożyczę :D;D

Gość gość
Sprawdź sobie na stronie allinside.pl. ja tam szukałam butów, i znalazłam ładne i tanie :)

Witam:) Czy w Bonarce w Krakowie kupię buty ślubne?? Jeśli tak to w jakim sklepie:)

Teraz to już chyba nie ma znaczenia, czy palce zakryte , czy nie. Dla mnie zawsze najważniejsza była wygoda. Znalazłam miejsce gdzie mogłam wybrać model, materiał wysokość obcasa. wybrałam też opcję dodatkowej wkładki. Buty zostały zamówione specjalnie na moja bardzo wąską stopę. Buty są śliczne i idealnie sprawdziły się w trakcie wesela. Przetańczona cała noc. Ja korzystałam ze strony: www.milonga.com.pl Polecam.

Gość gangers
Na ostatnim weselu miałam, małą czarną, a do tego czerwone czółenka Merg, naprawdę tanie - wyglądałam super, a przynajmniej byłam z siebie zadowolona. No i w czółenkach normalnie tańczyłam ;-)

Gość Urszula Wrońska
Dokładnie. Wygodne buty ślubne, bez względu na to czy jest się Panną Młodą, czy gościem to podstawa. Ja swoje kupiłam w sklepie Senity http://www.senity.pl/slub.html jakiś czas temu i przetrwałam w nich całą noc. Moja koleżanka natomiast, która wychodzi za mąż we wrześniu robi sobie u nich butki na miarę. Robi je polski producent Growikar i z tego co mi mówiła, będą jeszcze ładniejsze niż moje . Oczywiście można określić jakie mają być, model, wysokość obcasa, materiał itd.

Gość gość
ja nie decydowałam się na przykład na zbyt wysokie buty do ślubu bo wolałam czuć się komfortowo i spokojnie bawić zamiast je potem zmieniać ukradkiem miała z uni but i byłam bardzo zadowolona bo spokojnie przebawiłam w nich całe wesele i poprawiny też

Gość gość
ja buty do ślubu zakupiłam w salonie Evita, można u nich zamówić buty z firmy Witt, jest to o tyle fajna że sama wybieram sobie jakie to mają być buty czyli model ,kolor,wysokość obcasa i materiał z jakiego mają być wykonane. Polecam była zadowolona w 100 procentach :):)

Gość ppannamłoda
Hej kobitki :) a miała któraś z was buciki z firmy Abelardo? Bo wypatrzyłam sobie śliczny model zdobiony kryształkami ale zastanawiam sie nad wygodą :)

Gość mararika123
chyba wiem o ktorych mowisz, tez o nich mysle bo sa cudne :D :) z tego co czytalam na innych forach to dziewczyny polecaja ta firme :)

Gość ewkasm
Na swoim ślubie własnie miałam klasyczne białe szpilki Abelardo - jeżeli chodzi o wygodę to mogę z czystym sercem polecić bo przetańczyłam w nich całe wesele, choć tak ogólnie to mało chodzę na obcasie ;) no i do tego elegancko się prezentują na stopie :D

Gość lopa44
mi się wydaje że najlepiej z zakrytym palcem. Ja miałam buty robione na zamówienie ze strony unibut.net bo nie mogłam znaleźć nic ciekawego w sklepach a tam moglam sobie je sama zaprojektowac

Gość gość
Ciekawe kolekcje butów ślubnych oferuje sklep online -butyslubne.com.pl. Są to polskie i włoskie projekty. Ja zamawiałam ze skóry naturalnej i but na weselu świetnie się sprawdził. Duży komfort, wentylacja, wytrzymały obcas. Sklep też działa stacjonarnie w Krakowie. Mają tam swój salon, także można podejść i przymierzyć but jak akurat ktoś ma blisko.

Gość Madeline Wedding Shoes
www.madeline-weddingshoes.com polecam :)

Gość gość
Ja bym uważała z tymi odkrytymi palcami,żeby czasem w tańcu jakaś "ciotka"nie nadepła na palec obcasem bo to różnie bywa ;)

Gość gość
Dzisiaj byłam w Evicie i zamówiłam sobie buty z firmy Witt.Najfajniejsze w tym wszystkim jest to ,ze sama wybrałam sobie tkaninę ,ozdoby obcas itd.Miałam z ty niezłą frajdę.Teraz czekam kiedy przyjdą.Przyznam,że nie mogę się już doczekać.