Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamanamamaaaaa!!!

Jak sobie z tym radzicie???

Polecane posty

Gość Załamanamamaaaaa!!!

Muszę wrócić do pracy i zostawić 9 miesięczne dziecko z opiekunką. Jest to osoba z mojej okolicy, wydaje się miła i ciepła. Nie znam jej jednak za dobrze. Boję się... nie wiem czy dam radę spokojnie pracować i nie myśleć o tym co się dzieje w domu. Jak sobie z tym radzicie (z tęsknotą za dzieckiem i niepokojem) mamy, które wróciły do pracy???

Gość Załamanamamaaaaa!!!
hmmm... może jednak ktoś wesprze swoimi doświadczeniami??? proszę

Gość momoma
u mnie podobnie mój synek ma 7 meisięcy ja pracuje na pół etatu i tylko popołudniami. Więc przez 3 godziny zostaje moja mama a później mąż i uwierz już to było straszne dla mnie, ale tylko na początku. Teraz też czeka mnie opiekunka i masakra też nie wiem jak dam rade, ale wiem, ze jest to konieczne i wiem, że najciężje będzie na początku, ale też jakoś nie moge sobie tego wyobrazić

Gość Załamanamamaaaaa!!!
dobrze wiedzieć ze nie jestem sama :)

Gość momoma
Też sie ciesze, ze nie jestem z tym sama ale i tak dalej nie mam pojecia jak to bedzie. Staram to sobie tłumaczyc, że dziecko bedzie bardziej otwarte na innych, ze nie bedzie uczepione tylko ammy i dzieki temu latwiej bedzie nawiazywalo znajomosci ehh trzeba to jakos przejsc wspolnie latwiej:)