Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karatelia

koszmarny fryzjer

Polecane posty

czy wiecie moze jak szybko odrastaja wlosy bezposrednio po obcieciu? Bylam u fryzjera i reka mu poleciala za nie cale 2 miesiace ide na wesele . Mialam krotkie wlosy z dluzsza grzywka do ucha a teraz tej grzywki prawie nie mam tak fryzjer sie zapomniall i mi obciachal cala grzywke . Martwie sie czy troche mi podrosnie .

Gość wlosy rosna okolo 1 cm na
miesiac, czasem jest to ,8 cm a czsem 1,2 cm ale ogolnie to okolo 1 m miesiecznie, czy tyle Cie satystfakcjonuje?? a jak sie czujesz skrzywdzina przez fryzjera to idz z reklamajcja niech nie mysli ze jest bezkarny skoro spieprzyl Ci wlosy

Gość sorry za bledy mialo byc 0,8
a pozniej 1 cm a nie jeden m

Moja grzywka byla do ucha i praktycznie zakrywala cale czolo az na pol oczu . Takze czasami nosilam ja zaczesana na bok . A teraz to ja nie mam grzywki wlosy sa tak dziwnie obciete ze szkoda gadac . Plakac mi sei chcialo jak sie zobaczylam . Teraz nic na to nie poradze . Mysle ze jakies 3 cm najmarniej musza mi odrosnac zebym wygladala jak czlowiek .

Gość sorry za bledy mialo byc 0,8
a co to za fryzjer byl?duzo zaplacilas? idz z reklamacja , nie boj sie

Reklamację składaj !!! Nooo a włosy tak jak już ktoś wyżej napisał rosną 1 cm 1,5 cm na miesiąc to tak książkowo.

Gość idź do dobrego fryzjera
jak pojdziesz na wesele, wydasz więcej kasy ale zrobi Ci fryzurę taką, że Ci kopara opadnie :p Nawet z tą grzywką sobie poradzi :) Jak byłam raz na weselu to fryzjerka mnie tak uczesała, że płakać mi się chciało, zrobiła mi garnek na głowie :o nie było już czasu, żeby chociaż włosy umyć i wyprostować więc poszłam na to wesele jak matoł :o Już w życiu do niej nie pójdę. W tym miesiącu byłam też na weselu i poszłam do dobrego salonu, mimo że też nie mam rewelacyjnych włosów to mnie tak uczesała że w szoku byłam. Fryzure zrobiła mi przepiękną i każdy się zachwycał :) Tak więc lepiej dołożyć i wydać trochę więcej u dobrego fryzjera niż iść do byle kogo a później płakać

Gość idź do dobrego fryzjera
doczepiane są ok ale grzywki już nie doczepi żeby nie było widać, że jest sztuczna niestety.

Gość Zdybi
Zawsze można przecież pomyśleć o jakiejś fajnej opasce na włosy. Takie upięcia są teraz bardzo modne i trzeba przyznać- niesamowicie kobiece. Swoją drogą to wydaje mi się,że powinnaś udać się do tego beznadziejnego fryzjera z reklamacją. Skoro schrzanił robotę to teraz powinien za to odpowiedzieć