Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurczeno

Czy dostałyscie cos na dzien matki od swoich mężów?

Polecane posty

Gość kurczeno

Jw. moje dziecko jest jeszcze małe wiec prezentów nie robi, ale mąz nawet sie niepokwapił zeby symbolicznie cos mi kupic.:(

Gość nie jestem matką męża
ale fakt, że jak córeczka była malutka, to kupował jakiś mały bukiecik, trzymał w jej rącze i dawał mówiąc, że to święto mamusi:)

Gość kurczeno
wlasnie a mi nic nie dal, tylko kupił batony w biedronce no masakra

Dzień kobiet, walentynki , imieniny, urodziny, boże narodzenie itp. jeszcze dużo prezentów przed tobą :D

a o innych twoich świętach pamięta? Czy musisz go naprowadzać? Niektórzy faceci akurat w tych tematach jakąś amnezję mają:(

Gość kurczeno
bieu kiedys dostawałam kwaty bez powodu, teraz jestesmy ze soba dopiero dwa lata i totalnie olal moja ososbe, jeszcze rano dostałam zjebke od niego :(

Gość kurczeno
o urodzinach , walentynki i rocznica odpadaja

Nie rozumiem tego całego celebrowania tego typu świat - i bynajmniej nie jest mi przykro ze ja tez nic nie dostalam - bo dlaczego akurat w ten dzien mam swietowac? Ja codziennie dostaje od swojego dziecka duzo milosci i to mi wystarczy. Codziennie slysze od corki - Mamusiu kocham Cie, i wole to niz kawiatki na "dzien matki". Swoja Mame tez staram sie doceniac kazdego dnia a nie jak moj brat zadzwonic w ten dzien - przyslac kwiatki kurierem a przez caly rok wyzywac i klocic sie.

Gość kurczeno
zdaje mi sie ze juz mnie nie kocha , jesli wogole kiedykowliek kochał

Gość kasialuial
mój mnie wyruchał

to dzien matki a nie dzień kur*wa żony, ludzie....:o dzidzia podrośnie to sama ci da.....

Gość . kurczeno
a moze przez to ze nie zmieniam majtek zbyt czesto?

Gość Truskawkowe ciastko
Ja mojej nie złozyłam życzeń, bo od kilku dni chleje...Pierdolę taką matkę...Stara suka przepija pieniadze, które jej pożyczyłam"na chleb", a moja młodsza siostar przychodzi po szkole do mnie na obiady bo nia ma co jeść-pierdole taka matkę!!!!!!!!!!!

Gość kurczeno
xmetaxa ale uwazasz ze poród i ciaza nie jest czyms czym kobieta powinna sobie zalsuzyc na symboliczny kwiatek czy cos w tym stylu w dzien matki

to chyba nie tak z tym, że kocha albo nie, bo kwatów nie kupił :) Opowiem ci anegdotkę o mojej siostrze i jej mężu.. Tak się złożyło, że ich pierwsza rocznica slubu wypadła podczas ich pobytu na Mazurach. Siostra rano się obudziła i zastała kartkę, że mąż poleciał rano do pobliskiego miasteczka i wróci za godzinę. Ucieszyła się, że pamiętał i oczekiwała ze śniadaniem. Po godzinie wrócił z.. robakami i haczykami, bo postanowił połowić ryby. O rocznicy zapomniał..

Gość Truskawkowe ciastko
Zaciążyć i urodzić za przeproszeniem każda suka potrafi-matką sie jest poprzez to , co daje się dziecku potem-miłosc, bezpieczeństwo, zaufanie, wsparcie-jak widać po mojej matce-nie wystarczy urodzić

i od 15 lat są małżeństwem całkiem niezłym:)

Ech, ja też mam czteromiesięczną córkę i też nie dostałam kwiatka. I nie wiem w czym problem. A kwiatka dostaniesz na dzień kobiet i za ciążę i za poród i za resztę kobiecych przywilejów.

Gość dzikus28
Baby,po co wam te prezenty,czekoladki,kwiaty od facetów? Nie wystarczy wam sam sex?

Gość kurczeno
tak tylko rano sie poklocilismy :( dostałamz jebke ze powinnma wstawac wczesniej bo sie nie wyrabiam. Tylko ze on siedzi w lazience rano dlugo i to przez niego nie wyrabiam sie.

Gość dzikus28
My od was nie wymagamy żadnych takich dupereli jak jakieś kwiatuszki,prezenciki,pamięć o głupich rocznicach czy huj wie co jeszcze.

dzikus - gdybyś nie zauważył, to my nie jesteśmy wami:) Zasadniczo różnimy się wszystkim..

Masakra, Wy jakieś chore jesteście. Ja też nie dostałam kwiatka i żyje. Mąż pracuje po 13 godzin dziennie, żebyśmy wszystko miały a ja się będę przyp******** o to, że mi kwiatka nie kupił. Ja doceniam to, że wieczorami czy w weekendy to On głównie chodzi przy małej a ja mogę odpocząć i setki kwiatków temu nie zrównają.

Gość kurczeno
noxelia maly ma 2 latka wiec nie jeste taki maly calkiem zeby nie mozna bylo mu dac jakiegos malego prezentu ak jak opisała nie jestem matka męża. Mysle ze tym uczy male dziecko szacunku do matki

kurczeno- od dziecka to i owszem, ale nie od męża :o nie jesteś przecież jego matka. poczekaj aż mała podrośni, dostaniesz pewnie kwiatka i jeszcze laurke. tak czytam niektóre tematy i widze że niektórym kobietom to już sie w du*pach poprzewracało od tego dobrobytu...:o

Gość kurczeno
dzikus28 ale jakby byl dzien ojca i seksu byscie nie dostali to co.... Jak bys zareagowała?

Gość kurczeno
miało byc zareagował

Gość pewnie na starcie znajomosci
Ja uwazam ze facet powinien w dniu mamy podziekowac swojej partnerce za to ze jest matka jego dzieci. A tak wogole to w czerwcu jest dzien ojca wiec macie okazje na rewanz:-P

Gość kurczeno
wlasnie jak wyzej . symbolicznie chociazby . mowie w ten sposob pokazuje dziecku ze ma szacunek do zony a dziecko uczy sie doceniac w ten sposob i szanowac matke

Gość kurczeno
a tutaj moze byc tak maly przyuwazy ze w dzien matki nic szczegolnego sie nie dzieje wiec po co on ma matke doceniac w ten dzien