Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masazystka99

okropnie brzydkie plecy

Polecane posty

Gość masazystka99

kurde no - nie znosze lata, bo jest goraco i neistety nie moge zalozyc koszulki na ramiaczkach ani stroju kapielowego :((( mam na pelcach pryszcze! ;(

polecam wizytę u dobrego dermatologa i założenie topu "bez pleców" nie będzie problemem;)

Gość a21a
tez mam pryszcze, nawet na dekoldzie i pomagały tylko tabletki antykoncepcyjne ale jak wiadomo mają skutki uboczne, ciagle łapałam infekcje pochwy chociaz jestem dziewicą. chore i nie polecam, dermatolog zaden mi nie pomogl bo jak prosze o pomoc to slysze ze w taki eupały nie da mi zadnego leku ani masci na to bo UV, badałam hormony i mam testosteron ok, cóż opalanie zostało ;) zawsze mi pomagało

Gość kasiabasiazosia
masz infekcje pochwy od tabletek antykoncepcyjnych i bierzesz je chociaz jestes dziewica? hmm wszystko to jest bardzo ciekawe na infekcje pochwy to wez se uzywaj płynu do higieny intymnej najlepiej lactacyd na skutki uboczne tabl anty - to wez je odstaw jak jestes dziewica to ci nie potrzebne na dziewicto to ci pomoże pierwszy jepszy chłop a na pryszcze to wez sobie idz do dermatologa i niech ci przepisze Rozex - mozna go stosowac z kremami z faktorami cziuzus z po rozum....

najlepszy będzie zabieg biologique w gabinecie kosmetycznym (ok. 150-200 zł). Opalanie tylko utrwala blizny potrądzikowe.