Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stabilo_31

Mąż mnie nie zaspokaja, a ja nie mam charakteru na kochankę..

Polecane posty

.. e tam, na wyrost - zwykła premedytacja! ;) Toć musimy wyprzedzać zdarzenia, bo byśmy ( my, menowie) bez tego, o czym w stopce wspominam, sie ostali.:P

Gość fun pończoch
Nie dowiesz sie czego chcesz jesli nie sprawdzisz

Gość offferma.
"pytać bandę PŻG o rady na forum o zupełnie niczym. " naprawdę tak myślisz o nas i tym forum??

Ano tak, prawda. Kajam się. Oczywiscie chodziło mi o słowo "poszondny". Jeszcze była literówka w "sumieniu". Czemu tego sienie doczepiałeś/aś? 😴 Wybierz wygodną trumnę, swoja droga dziw, ze tak sie przejmujesz kimś, kogo nie lubisz. :) Wcale nie musisz mnie czytać. A za błąd przepraszam.

Offfermo- tak. Każdego dnia frustractwo to udowadnia. Co gorsza, ja myslę w tej sposób o sobie. I co teraz będzie? Demaskacja? Żeby mi pokazać, gdzie moje miejsce? :D

Gość !szoke!
Literówki zdarzają się każdemu, ortografy - to inna kategoria. A ciebie miałem za perfekcjonistkę. PS. Mylisz się, nawet cię lubię i dlatego czytam twoje posty

Gość fun pończoch
i jak zwykle wszyscy piszą na inny temat i zakrzyczeli autorkę

Do stabilo_31 - czy Twój główny problem polega na braku seksu? Odniosłem wrażenie, że to nie tylko to... myslę się?

Gość Vero, skarbnico mądrości
czy seks jest w życiu niezbędny to prawidłowego funkcjonowania kobiety? Czy musi się czuć komuś potrzebna ? Myślę ,ze wibrator tu nie pomoże , wibrator nie będzie o niej myślał

Gość stabilo_31
Stary Satyr , na seksie głównie, ale co za seksem idzie -zainteresowanie moją osobą

Gość fun pończoch
Do stabilo_31.......Zobaczysz jak będziesz częściej zajęta poza domem mąż sie zainteresuje Toba bardziej:)

Do stabilo_31 no tak, ale właśnie tak coś wyczuwam, że Ty masz opór przed rozdzieleniem "zainteresowania Twoją osobą" od seksu. I - jak moje doświadczenie wskazuje - jesteś pod tym względem typową kobietą. Więc nie masz się co krygować, bo rzadko która kobieta spotkałaby się z facetem tylko i wyłącznie dla samej kopulacji. Mylę się, o kobiety!?

Gość revoltaa
nie mylisz się, kopulować można se z wibratorem

Gość Vero, skarbnico mądrości
no więc jak radzisz autorce :O wibrator? :O to nie seks

Gość aneeexxx
w piramidzie chyba chodzi o zaspokojenie podstawowych żądzy ( te na samym dole) , nie o zainteresowanie i bliskość

Nie byłam pierwsza osoba, która wspomniała o wibratorze. Dlaczego nie czepiasz sie innych tylko mnie? Aż tak ci się nudzi, ze nie ma juz nic lepszego do roboty tylko dopierrdalać sie do mej skromnej osoby? Wibrator da jej połowiczna satysfakcję. Nie wiem, co jej sie roi w głowie i nie wiem, jakie ta osoba ma potrzeby. Może przyjaźń z jakimświbrujacym Krzysiem przyniesię jakakolwiek ulgę.

Gość lorenzoo4
Vera, robisz się coraz bardziej nerwowa.. czy to frustracja seksualna ??

Gość lorenzoo4
uff całe szczęście 🖐️

Gość jeśli nie masz charakteru to
zdradza niczego ci nie da autorko, będziesz się później tylko zadręczać pytaniami typu- kim jestem dla tego faceta? co o mnie myśli ? czy coś do mnie czuje ? itp itp..

stabilo- a moze spotkanie na kawe - jezeli jestes zainteresowan anapisz cezar30@onet.pl

Gość miss..ss
też tak myśle.. powiedz mu czego ci brakuje i sytuacja sie zmieni a on powinien to zaakceptowac bo przecież to mezczyzna.. :) ------------------ NIEZWYKŁY PILOT DO STEROWANIA MĘŻCZYZNĄ - GADA LUDZKIM GŁOSEM! http://gadzeteo.pl/pl/p/Gadajacy-pilot-steruj-MEZCZYZNA/69

Gość Autorko,ja tez tak mam
:(

Gość Ogier 24/16
Autorko,ja tez tak mam -- to się przełam i znajdź kochanka który cię zaspokoi :) polecam się na przyszłość

Gość Autorko,ja też tak mam
a 24/16 to wymiary czego? :D :D