Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miminka911

Jak sprawdzic czy on mnie zdradza

Polecane posty

Gość Miminka911

Mam podejrzenia, ze moj narzeczony mnie zdradza. Jestesmy ze soba od 3.5 lat. Od jakiegos roku zaczal bardziej dbac o siebie. Ostatni noawet zapisalismy sie na silownie (jego pomysl) bo chce niby dobrze wygladac na naszych wakacjach. Ma on duze zainteresowanie u kobiet, chociaz obektywnie mowiac nie jest szalenczo przystojny. Ma za to dobry samochod i sporo kasy, to jest pewnie powod dlaczego inne sie nim interesuja. Od jakiegos czasu zadziej sie kochamy. On o wszytko sie denerwuje. Ma on dosyc elastyczna prace dlatego czasem w godzinach pracy gdzies jezdzi, czego jestem swiadoma. Nie wiem tylko gdzie jezdzi. Poniewaz pracuje i studiuje on duzo czasu spedza beze mnie. Ostanio jak bylam w pracy prawie w ogole nie spedzil czasu w domu, O czym mi powiedzial. Tak samo jak poszlam na silownie, mial jechac do domu, a gdy mnie odbieral powiedzial 'wiesz, ze nawet nie zdazylem pojechac do domu', bo niby byl w sklepie. Zawsze jak jezdzi do sklepu to spotyka jakis kolegow i nie ma go duzo dluzej niz powinno. Pozniej jak go wypytuje to sie denerwuje. Wydaje mnie sie, ze to moga byc oznaki zdrady, nie mam na to jednak zadnych dowodow. Na dodatek on jest raczej za madry, zeby sie to mogla wydac. Ja mam dostep do jego telefonow, ale nigdy tam nic podejrzanego nie widzialm, on uzywa mojego e-maila, takze tam tez nic nie widzialm. On rowniez ma dostep do moich kont na nk i facebooku. Raczej nie mamy przed soba tajemnic. Wciaz mnie jednak niepokoi jego zachowanie. Myslicie, ze mnie zdradza, czy to tylko stres w pracy?

Gość Racjonalistka!!!!!
jeżeli masz takie przeczucia to pewnie tak jest, kobieca intuicja się nigdy nie myli.

Gość Miminka911
otarc? to nie sa zarty!!

Wiesz... ja ostatnio ząłożyłam topik. Bo też się bałam, że mnie zdradza mój facet. Okazało się, że niepotrzebnie. Nie było nic podejrzanego, a on po prostu był granicznie wykończony cięzką pracą i dlatego się denerwował i nie miał siły na spotkanie. Nie ma co się rzucać. Jeśli cie zdradza wyjdzie na jaw, tak czy tak. Ale po co od razu robić burze mózgów? Nie słuchaj głupich rad w stylu "pewnie zdradził cie już 10 razy" to pieprzenie mówiąc brzydko. Postaraj się być wyrozumiała, pełna kobiecej troski i ciepła. Jak wraca do domu, zaproponuj mu masaż itp. Pokaż że jesteś przy nim.

Gość Miminka911
dzieki samandera:)

Gość Prawdomownoscc
ja nie podejrzewalam zdrady bylam w ciazy i co zdradzil mnie a dowiedzialam sie o tym od sasiada ;/

Gość Miminka911
Moje wspolczucia:/

Tak samo jak męska tak i damska intuicja. :) Też raz zacząłem "coś" odczuwać. Moja była spotykała się z mechanikiem w sprawie interesów. Okazało się, że spotykała się z moim kolegą, którego znam od urodzenia. Zerwaliśmy i od razu się z nim związała. To jest suka dopiero. ;]

Gość wladek jagieł
a dlaczego ty wypytujesz dorosłego człowieka co robi i gdzie był:O traktujesz go jakbyś jego matką była i dlatego mu przy tobie nie staje:O takie jesteście kobiety niestety,obcinacie fiuty swoim facetom jak tylko się zdeklarują:O

Gość Miminka911
wladek jagiel, cos jest w tym co mowiesz i przyznam ci troche racji pomimo tego, ze jestem kobieta. Ma na to wplyw brak zaufania i opinia mezczyzn ktora wyrobili sobie przez lata. Nie chce zbyt generalizowac, ale wiekszosc kobiet nigdy do konca nie zaufa mezczyznie i dlatego go ograniczaja.

Gość wladek jagieł
ja Ci proponuje - zaufaj mu i żyj swoim życiem,zwracaj uwagę na swoją atrakcyjność,pozwól sobie na wyjście na kawę czy do kina z kolegami itd,nie zamykaj się w związku ,facet jak nie będzie musiał polować to znajdzie inną zwierzynę ,my samce tak mamy:) a natury nie przeskoczysz:)

Gość Miminka911
dzieki wladek:)

Gość pssssssssssssst
Mysle,ze ta podejrzliwosc Cie gubi,ale to nie znaczy,zeby byc ostrozna. Trzeba ostroznie go obserwowac,nie byc nachalna i zbyt podejrzliwa.A czas pokaze.

Gość dupa słonia
olej to, czy to takie ważne, co facet robi? i tak prochu to nie wymyśli:P

Gość Miminka911
dupa slonia- moze dla Ciebie nie jest to wazne i skoro nie to po co wchodzisz na ten temat. Dla mnie jest to naprawde wazne i pisze o tym na forum poniewaz nie znam nikogo na tyle doswiadczonego by sie o to zapytac oraz nie chce by inni wiedzieli gdyby okazalo sie to nieprawda, dlatego prosze o szczere odpowiedzi.

Gość kcarab
zabawny tekst, że on korzysta z twojego maila, i co w zwiazku z tym niby? :D

Gość Miminka911
napisalam, ze korzysta z mojego maila, zeby przyblizyc fakt, ze nie moge go w ten spodob kotrolowac. tata Miminka911- hahaha, chyba niedowage:)

Gość boze to skoro
no wiesz wydaje mi sie ze cos jest na rzeczy,to wszystko jakies dziwne.w sumie jak zapytasz to i tak ci nie powie,moze ktoregos dnia powiedz mu ze pracujesz ale zostaniesz do pozna i powiedz zeby przyjechal np o 22 i byc moze jak wrocisz wczesniej natkniesz sie na cos w domu,albo cos,albo go sledz :D

Gość Miminka911
do domu na pewno by nikogo nie przyprowadzil bo niestety dalej mieszkamy z moimi rodzicami i mamy sie wyprowadzic dopiero w przyszlym miesiacu. Sledzic go nie moge bo on przewaznie jezdzi samochodem przy tych dziwnych wypadach, a ja nie mam swojego.

Gość biernyobserwator
a to dopiero teraz on sie tak zachowuje? ze spotyka kolegow niby w sklepach itd?

Gość biernyobserwator
mieszkacie z twoimi rodzicami? koszmar to moze dlatego on woli siedziec w sklepie niz wracac do domu..

Gość Endojuesej
Przykro mi to pisać, ale to co opisałaś, może być objawem zdrady... Zwłaszcza to większe niż normalnie dbanie o siebie, rzadsze stosunki, poddenerwowanie i ogólny tryb życia sprzyja zdradzie... Ostatecznie możesz wynająć detektywa. albo wziąć któregoś dnia urlop i go śledzić :) możesz też na Allegro kupić podsłuch, cho nie jest to zbyt etyczne. No ale zdrada też nie jest. Na pewno Ci się nie przyzna w twarz że Cię zdradza, nawet jak pięć razy o to zapytasz.

Gość Miminka911
cos w tym jest co piszesz.. przewaznie tak jezdzi jak sie posprzeczamy ale niekonieczie.. czasami jak jestem w pracy albo ide na silownie..

Gość Endojuesej
Możesz jeszcze przeszukiwać jego rzeczy, wąchać koszule, szukać po torbach prezerwatyw, w szufladach można znależć jakieś tropy. nawet inteligentni ludzie muszą gdzieś ukrywać narzędzia zbrodni... może coś ma w samochodzie. może podrzucić mu tam podsłuch GSM. znajdziesz na Allegro.

Gość Miminka911
z tym podsluchem to dobry pomysl

Gość Endojuesej
jestem nawróconą osobą która zdradzała... od tego czasu minęło wiele lat ale przedstawiam Ci sposób myślenia zdradzacza. Może ma drugi telefon, może ma służbowego mejla, o którym nie wiesz. Może umawiają się na bieżąco. moim zdaniem sam fakt ze masz takie podejrzenia znaczy że jest to bardzo możliwe.. ludzie na ogół uciekają od tego zamiast stawić problemom czoła. Podsłuch GSM jest mały, można go schować pod siedzeniem. potrzebna jest do tego karta starter do komórki. Gdy zadzwonisz na numer z karty podsłuch włącza się automatycznie. tylko wypróbuj go najpierw czy dobrze działa.

Gość Endojuesej
acha... i nie wiem na jaką odległość działa. to trzeba by wszystko sprawdzić. wiadomo że te lepsze, detektywistyczne podsłuchy na pewno są bardzo drogie, a na allegro dużo zabawek z którego pożytek średni, ale może uda Ci się znaleźć coś fajnego. powodzenia

Gość Endojuesej
no i jeszcze objawem we wczesnej fazie zdradzania mogą być nagłe i krótkie przypływy czułości związane z wyrzutami sumienia... :(

Gość Miminka911
no wlasnie z ta odlegloscia moze byc problem.. ale pomyslam, ze zamiast podsluchu to kupie gps i mu gdzie w aucie ukryje, jak sie znowu bedzie gdzies wybieral to bede wiedziala gdzie jest. Zrobie to po wakacjach. Troche zle sie z tym czuje, jest to baardzo niepoprawne. I co jesli sie dowie o gpsie a zdrada byla nieprawda:/