Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebieska_perelka

gorsze migreny od starzenia sie?

Polecane posty

Gość niebieska_perelka

hej,hej ;)dziewczyny! czy są na forum może jakies migenowiczki? :) najlepiej takie z doswiadczeniem w dziedzinie? :P mam taki problem ze jakos ostatnio moje migreny strasznie się nasilily! i tak się zastanawiam, czy to po prostu przychodzi z wiekiem? zawsze wystarczal jakis ibupromik czy cos i juz anwet okres pzezywalam gorzej niz ta moja migrenke. a moze to po prstu malo tlenu? siedze w practy w nie kilmatyzowanym biurze i czasem az mi slabo sie robi! mam sie martwic czy to po prostu naturalne? :)

Gość khymkhymkhym
Wg mnie normalne. Najlepiej sprawdz sama, czyli przez tydzien rob sobie codzienne spacery, minimum polgodzinne, wywietrz porzadnie pokoj przed spaniem, pij duzo wody (wyplukuje rowniez toksyny) a rano polecam napar z malej lyzeczki rozmarynu - poprawia krazenie, prace mozgu - dotlenia go, poprawia koncentracje i dziala przez to wszystko antymigrenowo. Od kiedy pije nie mialam ani jednej migreny, ba zapomnialam o pospolitym bolu glowy a i podnioslo mi sie cisnienie i teraz kawe pije dla przyjemnosci a nie z przymusu ;) Moze pomoze :D