monika32080 0 Napisano Maj 27, 2011 Dziewczyny jakos na dniach powinnam dostac okres( mam nadzieje ze go dostane) I zauwazylam u siebie plodny sluz taki przezroczysty i ciagliwy ( jak kurze białko ) nie jest go dużo ale coś jest, boli mnie podbrzusze ( jajniki ) co to może oznaczać ? troszkę się boje nie jestem jeszcze taka doświadczona i wszystkiego nie wiem ;( O czym to moze swiadczyc?? Moze tak byc przed okresem?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dhelia27 Napisano Maj 27, 2011 owulacja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monika32080 0 Napisano Maj 27, 2011 no właśnie nie wiem bo teraz powinnam mieć okres dokładnie jutro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tratatatata Napisano Maj 27, 2011 Czy Ty już nie pisalaś ktoryś raz? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monika32080 0 Napisano Maj 27, 2011 nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach