Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słoneczna_bryza

TESTY OWULACYJNE, POMOCY !!!!!JESTEM ZDEZORIENTOWANA

Polecane posty

Gość słoneczna_bryza

Witam 🖐️ Od jakiegoś czasu staram się o dzidziusia. Postanowiłam w tym cyklu pomóc sobie testami owulacyjnymi. Eh ale zamiast pomóc narobiły mi mętlik w głowie. Nie wiem czy to nie jest zwykłe naciąganie zdesperowanych kobiet. A mianowicie w poniedziałek wyszedł mi test pozytywny to był 19dc, we wtorek słabszy 20dc, a w środę prawie niewidoczna kreska testowa to był 21dc. Czwartek odpuściłam sądząc , że owu już była. A dzisiaj powtórzyłam tj 23dc i jak byk pozytywny buuuuuuuu więc kiedy miałam owulację. ...??? Podsyłam linki do zdjęć : 1. 19dc,20dc,21dc http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/330da9698a219481.html i dzisiaj 23dc http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bf12c95f88e6b29f.html Czy któraś z was tak miała???

ten ostatni najbardziej pozytywny:)więc działaj!!!!

Gość słoneczna_bryza
tak zrobię :-) Nie wiem czy mój organizm wariuje czy testy do dup....?

Gość Mirabelka J...
Ja stosowałam testy kilka miesięcy i któregoś cyklu: czwartek - II kreska słaba piątek- negatywny sobota - negatywny Spisałam zatem cykl na straty, bo ewidentnie wychodziło, że OWU juz była wcześniej. Jak sie później okazało w niedzielę jednak spłodziliśmy synka :) zatem ja tym testom nie ufam...

Gość 1234567890z
sloneczna bryza, ostatni wyglada na najlepszy, ale powiedz jak dlugie masz cykle? bo jesli pozytywny 23 dzien, wiec owulka 24 powiedzmy to gdzie czas na faze II ktora powinna trwac od 12-16 dni? Masz takie dlugie cykle?

Gość Szukająca wsparcia :)
ja tez swego czasu stosowałam testy owulacyjne i jestem NA NIE.... Test pokazywał 2 kreski (niby wzrost lh) a niestety monitoring pokazał, że na owulkę w danym cyklu się w ogóle nie zanosiło....:(:(:(

Gość bo testy nigdy nie mówią że
owulacja ODBYŁA SIĘ, tylko o tym, że LH w organizmie rośnie

Hej dziewczynki No właśnie cykle mam maskymalnie 31 dni. Więc trochę za późno na owulkę, a poza tym nawet śluzu płonego nie mam. Te testy to lipa jakaś.

Gość andrusia11111
Hej dziewczyny z mężem staramy się o drugą dzidzię od kwietnia @ przyszła 14 maja a cykl trwa u mnie 28 dni według moich wyliczeń owulacja wypada dzisiaj czy jest sens robić jeszcze test owulacyjny mimo że wcześniej go nie stosowałam ?

Gość AJAJAJAJ
słoneczna_bryza poczekaj lepeij do dni@ A NIE SCHIZUJ CO MA BYC TO BEDZIE

nom już zaczynam schizować, ale to jest silniejsze ode mnie. Wszędzie doszukuję się obawów ciąży. Bożżż jeszcze 5dni do @ nie wiem jak dam radę.

Gość :):):):):)1234
Wiesz co, słyszałam też, ze testy owulacyjne wychodzą pozytywne wtedy, kiedy kobieta jest w ciąży.....hmmmm

też o tym czytałam i przez to nakręcam się jeszcze brdziej. Czy są dziewczyny które miały pozytywne testy owu zaraz po zapłodnieniu , a test ciążowy jeszcze negatywny.?? I później z]rzeczywiście się okazywało, że są w ciąźy?

Gość :):):):):)1234
a nie mogłabyś zrobić bety? Myślę, ze już by coś pokazała....