Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czekając na Uczucie

Podobno rada obcych osób pomaga w podjęciu decyzji

Polecane posty

Gość Czekając na Uczucie

Kochani! Nie wiem co mnie skłania do napisania tutaj, ale czlowiek czasem nie umie już sobie sam poradzić z problemami... Znam pewnego faceta od 7 lat. Większosc czasu spedzilśmy razem jako Para. Jednak jakieś 2 lata temu odebrała mi go moja eks przyjaciółka. Mielismy rok przerwy. I po tym roku znow się spotykamy... On chyba traktuje mnie jako przyjaciolke, ja nie. Nie umiem przestac go kochac, nie chce, nie umiem. Mamy tyle wspolnego, jeszcze wiecej nas dzieli. I teraz, kiedy o z nia jest, juz dwa lata, spotykamy się non stop. Zamiast jechac do swojej dziewczyny, przyjezdza do mnie. Spedzamy razem weekedy, swieta, mamy on stop kontakt... Juz nie wiem co o tym myslec, boje sie mu powiedziec, ze ja go kocham non stop bo on wtedy sie wycofa chyba, a ja nie przezyje kolejnych miesiecy bez niego. Czuje sie podle bedac tą drugą, ale On sam mowi ze z nia zwiazek nie ma sensu, ze sie rozpada.... tylko dlaczego nie chce wziasc na siebie tej odpowiedzialnosci jak przez te kilka lat i poprostu ze mna byc? Przeciez wszedzie przedstawia nie jako "Moja Magda", "Z Moją Madziulą..." ... czy milosc z gory jest skazana na niepowodzenie? :(

sama teraz przechodzę przez cięzkie chwile i przepraszam za to,co tu napiszę ale jestem dziś po dniach smutku i żalu dlaczego on się zastanawia i mnie zostawił itp w bojowym nastroju.i powiem Ci,że facet o którym tu piszesz to zwykła pizda a nie facet.taka sama ciota jak i ten mój.Niezdecydowany...Twój traktuje Cię jak koło zapasowe jest jesczze z tamtą ale na każdym kroku jak się pokłóca czy coś wie,że może przyjść do Ciebie a Ty lecisz.też jestem naiwna ale dziś dojrzałam do tego,że jak mój się odezwię to wygarnę mu,że się zachowuje jak ciota.Ty powinnaś dać popalić temu swojemu,odsunąc go i zobaczyć co zrobi..Był z Tobą-poszedł do innej.Nawet jak teraz z Tobą znów będzie a pozna jakąś innaś fajniejszą,zgrabniejszą pannę to jaką masz pewność,że za nią nie poleci?

Gość Czekając na Uczucie
A co z jego wyznaniami, ze kocha, tylko podobno jego mama naciska na tamtę, zeby go nie zostawiala... ;(

Gość Czekając na Uczucie
Ja juz próbowalam, ale kiedy m isie udawalo, płakał i klęczal pod bramą i czekal... Odsunelam od siebie 3 facetow tylko dlatego, ze kazdy nie byl do niego podoby na tyle, zeby mi go zastąpic...:( Miedzkamy obok siebie, mamy wspolnych znajomych, nasi rodzice sie kumpluja... I kazdy nam wrozyl, ze to jest cos "magicznego", cos cudownego...

czuję to samo,co Ty.Mój w środę rano z uśmiechem na twarzy do mnie dzwonił,było pięknie i miło.Mówił,że tęskni,przyjedzie w piątek na weekend jak zawsze i kocha.Za dziesięć minut już byłam ble,nie chce mnie i koniec.poprostu ciepłe kluchy bez ambicji...

Gość Czekając na Uczucie
Dokladnie to samo, przyjedzie w piatek, na weekend... :(

Ehhh 🌼. Dla mnie najgorsze jest czekanie aż szanowny pan się zdecyduje.Ostatnio nic nie mogę robić tylko czekać,czekać,czekać kuźwa też mam serce,też mam uczucia..powoli zaczyna mnie to wkurzać.Co to za testy w ogóle.Albo kocha i niech się stara albo niech spada i dupy nie truje!Za dobrze miał kużwa,zawsze też mógł przyjechać,wygadać się,przytulić,byłam na każde jego skinienie,jak piesek a on co?Ma problem to w tył zwrot i spierdala :(.Przez to czekanie wzbiera we mnie złość,palant!

Gość Czekając na Uczucie
On tez ma zbyt dobrze, ale boje sie, ze kiedy postawie mu ultimatum, to on wybierze opcje: odchodze a tego nie przezzyje... Nie umiem.

Ja tego też sobie nie wyobrażam ale chyba tak trzeba.Zobacz na topik :rozstanie-głęboka depresja gdzie też piszę..Widzisz co tam dziewczyny mi piszą??ja też nie chcę go stracić,też nie wyobrażam sobie życia bez niego i się płaszczę...pewnie jestem śmieszna i naiwna ale kuźwa wciąż wierze..dopoki po kilku dniach tego zastanawiania sie mi nie powie,że to naprawdę koniec wciąż wierzę..bo kocham i wbrew innym nie umiem ottak cyk i już nie kocham,nie czuję...

Gość decydują za was
Masz to na co się godzisz. Trzeba szczerze porozmawiać, wyjawić swoje uczucia, oczekiwania, dac czas(krótki, żeby nie było) na przemyślenie i podjęcie decyzji przez faceta. Potem wóz albo przewóz. Zrób to dla siebie, szkoda czasu. Jeśli facet traktuje cię poważnie to doskonale będzie wiedział co zrobić i jak się zachować. Jeśli jesteś tylko kołem zapasowym ( co mocno prawdopodobne) to czas z tym skończyc, pocierpieć i poszukać kogoś kto cię naprawdę pokocha i uwolni od tego typu rozterek.

Gość decydują za was
Można wybrać twoją opcję i czekać, ale jak znam życie to przyjdzie momen, gdy facet pozna tę jedyną i ciach pach ślub, dzieci etc. , a ty zostaniesz z ręką w nocniku.

Gość Czekając na Uczucie
dalo by sie jakos pomoc mu wybrac.? czasem myslalam, ze bycie jego przyjaciolka pomoze mu podjac decyzje, ze to jednak ze mna bedzie szczesliwy...