monika32080 0 Napisano Maj 27, 2011 czesc.a czy mozliwe jest aby zajsc w ciaze np wtedy gdy chlopak mial na palcu minimalne ilosci nie spremy tylko tego plynu ktory wydobywa sie przed wytryskiem( on tez podobno zawiera plemniki) i dotykal tym placem narzdow rozrodczych kobiety???( dokladniej to warg sromowych, lechatczki...ostatnio pobolewa mnie podbrzusze czy jajniki nie wiem dokładnie ale w tych okolicach. jestem dziewicą to był pierwszy raz kiedy mnie chłopak tam dotknął Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gagaga Napisano Maj 27, 2011 te plemniki co są w płynie laktacyjnym to one zostają po poprzednim stosunku jeżeli nie zostały oddane w moczu po stosunku, jeżeli zostały oddane to ich nie ma w tym płynie. jeżeli tylko dotykał to nie ma takiej mozliwości, możliwe że się spóźnia bo sie stresujesz za bardzo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monika32080 0 Napisano Maj 27, 2011 tylko dotykał ale ja już mam takie urojenia , że szok i naprawde odechciewa mi się żyć najchętniej to bym.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monika32080 0 Napisano Maj 27, 2011 ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gilgameszzzz Napisano Maj 27, 2011 A może zabezpieczylibyście się łaskawie? A nie potem zawracasz dupę na forum:-O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość noi??? Napisano Maj 27, 2011 spierdalej pojebusko glupia ILE RAZY JESZCZE BEDZIESZ ZADAWAC TE DURNE PYTANIA I ZAKLADAC TOPIKI Z TYM TEMATEM??? jestes jaks nie normalna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gagaga Napisano Maj 27, 2011 wiem że sie martwisz ja tez a ja Ci teraz powiem o sobie takie coś: mi co miesiąc się przesuwa okres o parę dni do przodu. A co myślisz o moim problemie?? Ja dostałam okres 19.04 do 22.04 później miałam stosunek z 25 na 26 kwietnia i robiłam testy następująco: (14.05 19.05 20.05 te rano robiłam) i jeszcze robiłam popołudniu 18.05 22.05 i oczywiście wszystkie negatywne., a okres dostałam 23.05 i dzisiaj mi się już kończy. To nie wiem czy mam robić jeszcze test?? Mam twardy brzuch co mnie dziwi i też niedługo zaczynam sesje i mam teraz pisać pracę i jakoś nie mam też na to siły jak i Ty. Co myślisz??? ostatnoi miałam cykl 34 dniowy, teraz miałam 34 dniowy a w 35 dostałam okres to zaczyna się nowy cykl . Co myslisz?? u mnie wytrysk był w całości na zewnątrz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gagaga Napisano Maj 27, 2011 noi??? jak Ci się nie podoba to nie odpisuj a nie krytykujesz,świat wolny, można robić co się chce, a Ty nie musisz odpisywać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Panna LL Napisano Maj 27, 2011 plemniki w płynie LAKTACYJNYM???? Dziewczyno ty może skończ najpierw gimnazjum i wtedy się wypowiadaj:-O Dobrały się dwie idiotki, którym szkoda na prezerwatywę a teraz zaśmiecają forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
to jest mój kawałek podłogi 0 Napisano Maj 27, 2011 czy mozliwe jest aby zajsc w ciaze np wtedy gdy chlopak mial na palcu minimalne ilosci nie spremy TAK jest takie prawdopodobieństwo. Jednak dla pewności zrób test w dniu spodziewanej miesiączki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co za tuki :O Napisano Maj 27, 2011 a ty gaga taka sama na innych topikach tez zakladasz durne teamty i pytania i le wy macie lat??? bo zachowujecie siew jakbyscie mialy conajniej 5:o nic ino sie smiac co za zallllllllllllllllllllllll Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co za tuki :O Napisano Maj 27, 2011 to jest mój kawałek podłogi tylko ze autorka dziennie juz zaklada ten topik i sie glupio pyta no ilez mozna:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Maj 27, 2011 Może jak napiszę: tak, jesteś w ciąży, to będą bliźniaki; to przestanie zakładać co chwilę nowy temat. :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gagaga Napisano Maj 27, 2011 co za tuki :O ja mam 21 jak coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Solareczka1998 Napisano Maj 27, 2011 gagaga - na 100% jesteś w ciąży, moja sąsiadka też miała twardy brzuch i okazało się, że była w ciąży z bliźniakami!! Ja też kiedyś miałam twardy brzuch ale nie urodziłam bo na 100% jakoś samoistnie poroniło mi się pewnie w pierwszych tygodniach ciąży bo to niemożliwe mieć twardy brzuch i nie być w ciąży! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smiech na saliiiiiiiiiiiiiiiii Napisano Maj 27, 2011 perwersja dobre:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monika32080 0 Napisano Maj 27, 2011 Chciałabym Ci jakoś pomóc ale ja się kompletnie na tym nie znam ;/ ;( u mnie chłopak miał wytrysk w spodniach tzn ja nie wiem czy to była sperma czy śluz ten taki od podniecenia... wiem, ze był bezbarwny i czasem poleciał... ja jako takiej bezpośredniej styczności nie miałam, mój partner też ale później mnie dotykał... jezu już sama nie wiem to wszystko działo się tydzień temu nawet nie bo z soboty na niedziele Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gagaga Napisano Maj 27, 2011 co za tuki :O dlaczego durne pytania?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smiech na saliiiiiiiiiiiiiiiii Napisano Maj 27, 2011 dzieci ktore nie maja pojecia o sexie buahhahaha a ty gaga masz 21 hahahhahahahahha moze i masz ale rozum 5 latki hahahahahhaahahahhahahahahahhaa idz moze sie doksztalcic z wiedzy o sexie a potem sie za to bierz bo pojecia nie masz zadnego i jak autorka zadajesz co miesac durne pytania ludzie zabezpieczajcie sie a nie potem panika:o ja pierdole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gagaga Napisano Maj 27, 2011 Solareczka1998 robiłam przeciez tyle testów i wszystkie negatywne i okres teraz też dostałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Maj 27, 2011 :D :D :D :D :D Dobry temat na rozweselenie :D Chociaż to właściwie tragikomedia. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smiech na saliiiiiiiiiiiiiiiii Napisano Maj 27, 2011 HAHAHAHHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Maj 27, 2011 "Solareczka1998 gagaga - na 100% jesteś w ciąży, moja sąsiadka też miała twardy brzuch i okazało się, że była w ciąży z bliźniakami!! Ja też kiedyś miałam twardy brzuch ale nie urodziłam bo na 100% jakoś samoistnie poroniło mi się pewnie w pierwszych tygodniach ciąży bo to niemożliwe mieć twardy brzuch i nie być w ciąży!" "gagaga Solareczka1998 robiłam przeciez tyle testów i wszystkie negatywne i okres teraz też dostałam" :D:D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Koalicja to ja Napisano Maj 27, 2011 Tak to jest jak się niedojrzałe gówniary za seks zabierają :-O Odp. na wasze pytania- jeżeli chłopak spuścił się w spodnie a ty dotknęłaś paluszkiem tych spodni to tak, jesteś w ciąży :-O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gagaga Napisano Maj 27, 2011 smiech na saliiiiiiiiiiiiiiiii sama jestes śmieszna hahahahahaha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gagaga. Napisano Maj 27, 2011 mam jeszcze durniejsze czy bielizne trzeba zmieniac codziennie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Maj 27, 2011 Testy kłamią. Trzeba zrobić 15, jak wszystkie pokażą ten sam wynik to dopiero jest wiarygodny. A w ciąży też można mieć krwawienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Solareczka1998 Napisano Maj 27, 2011 Wiedziałam, że kafeteria zawsze poprawi mi humor:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Maj 27, 2011 A jak się dotknię dwoma paluszkami to ciąża bliźniacza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gagaga Napisano Maj 27, 2011 Perwersja weź przestań zejdź ze mnie i się pośmiej z siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach