Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maśśśśśśka

Pominełam 3 tabletki anty Yasminelle w 2tyg. Co robić? POMOCY !

Polecane posty

Gość Maśśśśśśka

Mam takie pytanie pominęłam 3 tabletki Yasminelle dzisiaj powinnam zjeść 15 tabletkę, niestety zgubiłam opakowanie, musiało mi gdzieś wypaść a byłam na wyjeździe i nie miałam gdzie iść do lekarza... Tabletki będę miała dopiero jutro i teraz się zastanawiam czy zażyć wszystkie 4 naraz jutro czy zrobić 7 dniową przerwę? Dodam że nie było żadnego stosunku jednak zastanawia mnie od kiedy będę normalnie już chroniona?

Gość co zrobić? Styknąć się w głowę
i dać sobie spokój z braniem tabletek. Tabletki są dla rozsądnych kobiet a nie dla głupoli. Stosuj gumki

Gość Maśśśśśśka
no tak najlepiej... pierwszy raz od 3 lat coś takiego mi się zdarzyło... po prostu tabletki mi gdzieś wypadły, nie mam zielonego pojęcia gdzie... bardzo proszę niech się wypowie ktoś normalny...

Gość marriiee
Nie mam pojęcia, ale chyba lepiej zrobić 7 dniową przerwę niż brać 4 tabletki naraz. W trakcie przerwy zabezpieczaj się dodatkowo i tyle. Ewentualnie zadzwoń do ginekologa i zapytaj, ale ja właśnie tak bym zrobiła. Oczywiście jeśli doszło do współżycia w dniach, w których pominęłaś tabletki istnieje prawdopodobieństwo ciąży.