Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość but z miasta noga ze wsi

Nie ma dla mnie gorszej rzeczy, jak stopa dziewczyny powyżej nr 36

Polecane posty

Wszystko mogę tolerować, małe cycki, lekką nadwagę, średnią urodę, ale na widok wielkich stóp robi mi się niedobrze. Nawet gwiazda z wyglądu zostaje od razu zdyskwalifikowana :o

Gość valleyyy
a ja mam 42, zawsze miałam wielkie giry i jestem z nich dumna!!! :D

Wykasowali ci temaciek na efie wiec przyszedłes sie wypłakać na kafe? :D Macham do ciebie stopą w rozmiarze 40. Wyobrażasz sobie lochę, która ma prawie 180 cm wzrostu ze stopą 36? :D I co? Zatakało kakao?

to co powiesz o mojej kolezance: stopa 41 wzrost 165-170 budowa ciala potezna, grube kosci, cycki male, zebra bardziej widac niz cycki, dlonie ma wieksze niz moj chlopak...

Gość maliikiaaaaaaa
o qurcze toja mam 37.5-38 choć mam zaledwie 158cm wzrostu. poniżej 36 to chyba noszą dziewczynki z podstawówki.

Gość kurosava
38 przy wzroscie 158cm to juz sporo ja mam 10 cm wiecej i nosze max 37 :PP

zazdrośc przemawia przez was, ze sa na tym swiecie kobiety z drobnymi dłonmi i stopami, ale co wy tam mozecie o tym wiedziec, przereosniete lochy

Gość ojj przepraszam..
mam 160 cm wzrostu i rozmiar 35-36 ( latek troszkę ponad 30 ) ...:):) szkołę już dawno mam za sobą:)

nie prawda ze ponizej 36 maja dziewczynki z podstawowki. ja mam chyba ze 2 pary butow w rozmiarze 35. ale jak przytylam to juz mi noga nie wejdzie. obecnie chyba wszystkie mam 36-37 wzrostu mam 165 i mam 21 lat

Gość maliikiaaaaaaa
oj czasem si,e znajdą buty rozm 36 w które się zmieszczę;-) może zamiast rozmiaru patrzmy na cm stopy

bosze! jak ja wami wszystkimi gardze ps no zrobie wyjatek dla tej 30stki

O jezu i już płacz. Ja miałam 160 w pedalówce i tez nosiłam buty 36. Dobra, to wszystkie lochy z rozbierem stopy 36+ : musimy sięspotkać i popełnic rytualne samobójstwo, bo jakiegos stuleja podniecaja dziewczynki z podstawówki. :D:D:D

Gość i przesrane moge miec
Jka bylam panna mialam 37 po pierwszym dziecku 38 po drugim 39 i tak mi zostalo. Maz 22 lata juz sie meczy z takimi girami ogromnymi echhh ,ale nie narzeka jakos bardzo a czesto masuje cmoka w paluszki ... Bedzie dobrze :)

Acha i zapomnialam dodac -wole miec duze stopy niz maly mozg , autor ma chyba iq tez 36 -wyrazy wspolczucia :P

Gość maliikiaaaaaaa
nie chciałam nikogo urazić, autor napisał że poniżej 36, więc dla niego jest to 35 i mniejsze rozmiary a takie rzadko mają kobiety tu raczej takie małe rozmiary mają dziewczynki. ok 36 rozm. ok ale 33, 34, 35

Kolezanka wyzej slusznie zauwazyla to stulejarz hahahaha

same grube swinie na tym kaffe i jeszcze czlowiekowi wmawiaja ze to jakies dziewczynki, jak sam widzialem u kobity

masz na myślę tę 9latkę która nie chiała dać ci swoich sofixów do powachania? :D

Gość maliikiaaaaaaa
to ja myślałam że mam małe stópki bo dookoła wszyscy większe a tu się okazuje ze jednak mam giganty:D:d:D

@vera icona posłuchaj no locho ze ty masz giry jak u kaczki nie znaczy ze masz obrazac kogos kto ma od ciebie zgrabniejsze, pewnie ze tobie by pasowalo zeby wszyscy byli brzydsi od cibie, niestety jest odwrotnie

Gość maliikiaaaaaaa
wypraszam sobie grubasa , od kilku lat mam ten sam rozm. nogi jedynie co w ciązy były większe. i ważę 50kg

tak, tak, stulejko. :D Pogadamy, jak pierwszy raz potrzymasz kobietę za rękę. a tymczasem idę na miasto, przegrana kurrwo :classic_cool: 🖐️

Gość maliikiaaaaaaa
vera :D:D:D chyba przejdę się z tabą:-)

ta idzcie we dwie, nie ma nic gorszego niz widok dwuch loch w buciorach jak u robola i wielkich okularach na szpetnym ryju :classic_cool:🖐️

Gość maliikiaaaaaaa
jeszcze chciałbyś się z takim ryjem jak moim pokazać a tymczasem możesz o takiej zapomnieć. no i żadna ze mnie locha ..chciałbyś mieć w przyszłości taką żonkę po ciązy z taki ciałem. ale tylko sobie pomarz bo takie kobiety jak my są dla ciebie nie do zdobycia.

Duże stopy kojarza mi się z mamą. :( Całe dzieciństwo zamiast bić mnie pasem, jak w kazdym patologicznym domu, okłądała mnie swoimi stopami w rozmiarze 45. :( Potem kazała mi klęczeć przed sobą i je masować, nie tylko rączkami. :( Kiedy okazało sie, ze mam poważna wade wzroku kupiła mi okulary, które miały niebotyczne oprawki. Stad ta złość. Nie gniewajcie się, czasami mi odpierdala i tak piszę głupio. Pozdrawiam was dziewczyny serdecznie. Obawiam się ze zaraz nastąpi kolejny atak złości. :( 🌻

Gość slovik
Ja tez ide ,niemam juz sily czytac tego wsiuna

Gość but z miasta noga ze wsi nl
no nie podszyli sie :D:D:D no to mam pogadane

Gość Girlanda
A ja mam 36. Czasami 35 się zdarza.