Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość but z miasta noga ze wsi

Nie ma dla mnie gorszej rzeczy, jak stopa dziewczyny powyżej nr 36

Polecane posty

Gość stópka 35 :)
A ja mam 165 wzrostu i stópkę 35. Zawsze podobały mi się moje filigranowe stópki, ale mam czasem problem z zakupem butów :( Nie każdy fason jest w rozmiarze 35, często zaczynaja się w rozmiarze 36. Na szczęście z roku na rok jest z tym lepiej. I fajnie,ze kogoś kręcą takie małe stopy :)

Gość stópka 35 :)
malunia niunia :D Pozdrawiam :) Ehhh, czasem jak widzę fajne buty u koleżanki to mi trochę żal ,ze nie mam chociaz 36 ;)

wiesz jak ciążko dziewczynom kupić buty ze stópką o rozmiarze 36? zazwyczaj kupują na dziecięcym (wiem, bo przez pół roku pracowałam z ccc ) większość kobiet miała i tak 38-40 jakieś 80-90 % :) więc szukaj ideału dalej

Gość na całe szczęściew w dupie
wszyscy mają twoje zdanie :D

Gość też pracuję w obuwniczym
i szczerze wam wszystkim powiem, co kogo kręci, to kręci, ale z praktycznego punktu widzenia lepiej mieć stopę w rozmiarze 41 niż 36, a już poniżej to w ogóle jest dramat ze znalezieniem butów. no i proporcje ciała też są ważne. mam koleżankę 175 cm i rozmiar 37, śmiesznie to wygląda, szczególnie jak założy szpilki, to takie malusieńkie te stópki, jakby na łebkach zapałek stała :P

Gość zupełnie nie rozumiem
Rozmiar 36, to mają kobietki barrrrrrdzo niziutkie, takie koło 150cm.

''wiesz jak ciążko dziewczynom kupić buty ze stópką o rozmiarze 36? zazwyczaj kupują na dziecięcym'' COOOOO?????? : O hahahahahah usmialam sie naprawde myslicie ze butow w rozmiarze 36 nie ma?????????????? ja mam 36 i od czasu podstawowki nie kupuje na dzieciecym niczego....... 34 to tak, na dzieciecym ale 35 i 36 we wszyzstkich sklepach z damskim obuwiem jest, wiem bo kupuje

i nie jestem baaaaaardzo nizutka bo mam 165. wole miec 36 niz gire 41 i nie moc zalozyc szpilek koturn wysokich bo wtedy tragicznie to wyglada, noga na jeszcze wieksza. ja sie tam ciesze ze mam 36 bo zgrabnie to wyglada przynajmniej.

Gość vera z suchotami
dziecko, głupiaś 😴 165 cm, stopa 36/37 = spoko 178 cm stopa 36/37 = nie spoko, 40/41 = spoko rozumiesz? ja wole miec 40stkę i móc chodzić. wielkosć stopy jest warunkowana wzrostem. dziewczę niewysokie nie ma powodu do posiadania duzych stóp, mniejsze , utrzymaja je bez problemu. i rozumiec nie pierrdolic bzdur. 😴 ps. proporcjonalnosć, ale co mozecie o tym wiedziec. :classic_cool:

Dla kobiet, stosunek długości stopy do wzrostu, to ok. 1:7, przynajmniej taki stosunek wygląda w miarę naturalnie. Dla mężczyzn to ok 1:6 (kiedyś powszechnie używany w malarstwie). Czyli dla kobiety dla wzrostu 160cm stopa 35/36, dla 180 cm stopa ok 41, jeżeli dobrze policzyłem.

Gość Fetyszysta*Stóp
Hmm czytałem wszystko co tu napisano i jako fetyszysta stóp się wypowiem ;D moim zdaniem stopy do 41 numeru są normalne a powyżej już duże. Jeśli chodzi o upodobania to rzecz jasna małe jest Piękne i takie stópki są najbardziej sexy, wszystkie są sexy jak są zadbane i pielęgnowane a gustami w stylu rozmiar 35 się nie przejmujcie bo to faktycznie bardzo mały rozmiar prawie dziecięcy i rzadko się taki spotyka u dorosłych kobiet. Co do mnie haha to mam rozmiar 47-8 i też bardzo ciężko mi buty kupić i sam uważam, że stopy mniejsze od moich o kilka rozmiarów już są sexy więc odkrywać stopy i nogi bo bez względu na rozmiar przykuwają męski wzrok ;]

Gość trućkawka
prowadze sklep obuwniczy i wiem ze nie jest latwo kupic sexy but w rozmiarze 35 w sumie jeszcze takich nie widzialam . nogi w rozmiarze 37-39 są w normie i but ładnie na nodze wyglada, powyzej tej numeracji juz roznie bywa. ale co ma zrobic osoba ktora ma rozmiar 40-42? obciąć palce? ludzie , kochajmy nas takimi jakimi jestesmy , proste

wzrost do stopy ma mało wspólnego;) ja mam 35/36:D:D:D lepiej tak niż kajaki powyżej40 ale lepiej było by mieć 37/38 najwięcej butów można kupić;)

Gość Fetyszysta*Stóp
Hmm ;D a co jeśli chłopak ma kajaki powyżej 40 takie jak ja 47-8 co sądzicie o tak dużych męskich stopach? :) mam wzrost 180cm

Gość trućkawka
podobno im wieksza stopa u mezczyzny tym wiekszy... "interes " :D

Wiec zaczęłam szukać i czytać. :D W temacie o stopach (podobnym do tego, tylko założonym przez normalna osobę) niejaka Madziulka M napisała: Czy wiecie ze dlugosc stopy to dokladnie odleglosc od lokcia, a wlasciwie od zgiecia w lokciu do nadgarstka?? sprawdzcie.... Sprawdziłam! Faktycznie tak jest u mnie :) Nie wiem czy to ma zwiazek ale cholera to wie, ciało to ciagle zagadka :D

Aha, i skad stwierdzenie, ze facet moze mieć kajaki? Przykładowo 175 cm wzrostu i nr buta 47. :D Wszystko co nadwyręża proporconalność ciała jest kiepskie a to głównie chodzi.

Oczywiście gradzicie śp. Małgorzatą Dydek, która nosiła buty w rozmiarze 46. :classic_cool: Powinna mieć przecież 36 jak każda wspaniała, MAŁA kobietka. 😴

Gość trućkawka
W temacie o stopach (podobnym do tego, tylko założonym przez normalna osobę) niejaka Madziulka M napisała: Czy wiecie ze dlugosc stopy to dokladnie odleglosc od lokcia, a wlasciwie od zgiecia w lokciu do nadgarstka?? sprawdzcie.... o nie moja stopa nie jest taka duza, sprawdzilam :D

Ja tez wczoraj zachowałam trzeźwość. :D Ale przedwczoraj :O:O:O 🖐️ Jak wracałam w dom była taka burza und ulewa, że potrzeźwiałam w 0,83 sek. :D Dobra, kiedy pijemy? :classic_cool: