Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsfgdfgdfgsdgsd

Co najwazniejsze u faceta? twarz cialo czy wzrost

Polecane posty

Gość z mazowsza jesytem oo
musi być dość inteligentny, zaradny, nie za wysoki bo go nie będę bóg wie gdzie sięgać, słuchać dobrej muzyki, nie być zaborczy, kręcić mnie, mieć nietuzinkową urodę a także mieć swoją pasję, oraz być niezły w łóżku i co najważniejsze muszę go kochać.

Gość ````````````````````````````````
Problem w tym, ze nie ma idealow i kobieta w kazdym dostrzeze jakies braki. A to wzgledem wygladu, czy statusu spolecznego, lub kasy. Kolezanka bedzie miala wyzszego, ona bedzie zazdroscila a nawet dazyla do zdobycia jeszcze wyzszego. Co by sie pochwalic w otoczeniu.

Gość gość
najwazniejsze u faceta dla mnie to zdecydowanie kiedy wie czego chce a nie czeka na moja inicjatywe z wygladu hmm zeby mial to cos to wszystko no i przede wszystkim inteligentny z humorem

Gość gość
.

"To cos" czyli osobnik o cechach alpha. Instynktowny dobor aby powielac najzdrowszy zestaw genow. I to jest calkiem normalne.

Gość gość
ja tam ideału bym nie chciała, ideał by się szybko znudził.

Gość kajdhkks
serce i rozum są najwazniejsze :D Oć swojego mena poznałam w dość zabawny sposob haha .

Gość gość
gość najwazniejsze u faceta dla mnie to zdecydowanie kiedy wie czego chce a nie czeka na moja inicjatywe Czyli taki który będzie was utrzymywał i wszystko za was robił czyt. niewolnik.

Jest i druga strona medalu. Alpha ma tendencje aby zapylic jak najwieksza ilosc partnerek. W celu przekazania optymalnego jakosciowo materialu DNA. (zdradzi na 200%) dlatego, ze ma branie. Kobiety na widok okazalego alpha sa natychmiast gotowde do kopulcji PODSWIADOMIE. Tak wykombinowala wlasnie sprytna natura, ze gatunek ma przetrwac.

Gość gość
niski mezczyzna jest malo meski wiec najpierw wzrost

Gość ewhdio3ehd3ie
serce i rozum są najwazniejsze :D Oć swojego mena poznałam w dość zabawny sposob haha .

Gość gość
po co takie tematy skoro widac, ze najwiecej odpowiedzi jest od zakompleksionych zazdrosnych prawikow, a mialy sie wypowiedziec kobiety, wiec temat mija sie z celem, bo ci frajerzy nie maja mozgu 😴

Gość gość
dla mnie u faceta liczy sie w kolejnosci: 1 - osobowosc 2 - charakter 3 - wyglad (twarz i cialo) 4 - wspolne cechy

Gość gość
Twarz, wzost, cialo. Chociaz kiedys mialam niskiego, ale ladnego chlopaka, mam 170 cm. EAZ MM MEGA PRZYSTOJNIAKA I JEST WYZSZY OD MNIE :)

Gość gość
gość po co takie tematy skoro widac, ze najwiecej odpowiedzi jest od zakompleksionych zazdrosnych prawikow, a mialy sie wypowiedziec kobiety, wiec temat mija sie z celem, bo ci frajerzy nie maja mozgu ---- Odezwała się zakompleksiona i złośliwa kobieta.