Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatkana

mam ciagle zatkany nos nie moge przez to spac

Polecane posty

Gość zatkana

co jest grane ?:(

Gość zatkana
wlasnie nie wiem co to jest :( caly rok mam zatkany nos w dzien nawet spoko ale gdy przychodzi noc... nie moge spac i sie mecze mam takie krople na zakany nos ale nic nie dają :(

Gość zatkana
migdał ? w nosie ??

z kroplami to nie przesadzaj bo przesuszysz sobie sluzowke idz do lekarza to moze byc alergia a katar masz?wodnisty?

Gość fdherfhh
obstawiam jakieś przewlekłe schorzenie zatok, sugeruję iść do laryngologa

Gość zatkana
mam zatkana dziurke w nosie !! a gdy zaaplikuje sobie krople to leci mi woda .. na chwile i znowu to samo zapycha sie :( chyba jednak pojde do tego specjalisty

Gość fdherfhh
ruda, trzeci migdał wszyscy mają :O ale nie każdy ma przerośnięty 🖐️

Gość stara akara
moga byc zatoki. ja tez mialam ciagle zatkany nos. caly rok, ale ostatnio to sie nasililo. i to nie tak zatkany, ze leci mi katar i smarkam. nie da sie wlasnie tego wydmuchac. tak jak mocnij pociagne nosem to da sie oddychac przez niego ale to mnie zaraz meczy. tylko sie polozylam to masakra. poszlam do lekarza jak zaczelo mi sie snic w nocy ze ktos mnie dusi i budzilam sie z bezdechem. poza tym z czasem zaczelam czuc nieprzyjemny zapach. nie wiedzialam co to. okazalo sie ze mam calkiem zawalone zatoki szczekowe, ze scieka mi ropa po gardle. co ciagle odchrzakiwalam i pzrelykalam. i to byl ten nieprzyjemny zapach, ktory czulam w nosie. na razie biore antybiotyk od 2 tygodni i jest lepiej. przynajmniej moge spac. zrobilam tommografie komputerowa zatok. we wtorek ide znowu do lekarza. ale oczywiscie nie wykluczam innych schorzen czy alergii. tylko alergia to raczej sezonowo dokucza

stara akara - miałam to samo/mam - takie same objawy byłam dwa razy u laryngologa i niczego nie stwierdził :O masakra. a ja juz nie wyrabiam 😭

Gość stara akara
to zmien na innego, ja mam prawa strone zapchana. zawsze zatoki kojarzyly mi sie z bolem glowy przy pochylaniu, mokrym katarem. a tu nie ma zadnego. poprostu suchy zatkany nos. idz do innego lekarza. popros o skierowanie na tommografie. mi dal od razu przy pierwszej wizycie. postawil na zatoki jak tylko mu powiedzialam o obiawach. potem tylko sie upewnil. biore antybiotyk augmentin. jest lepiej. lepiej sie oddycha i przestalo tak splywac. jednak powiedzial mi ze to pzrewlekle zapalenie i dopiero zaczynamk leczenie:(

Gość natalka33
Mógłbym tutaj wyróżnić inhalator Pro Sanity. Nie tylko z tego powodu, że sam go używam, ale jest obiektywnie dobry. Jak mi moja siostra opowiada jakie ma problemy ze swoim inhalatorem to jej współczuję. U mnie lek nie ucieka, nie ma marnowania się, poza tym sama maszyna chodzi wyjątkowo cicho. U niej wszystko jest dokładnie na odwrót. Fakt, że chciała przyoszczędzić i kupiła sobie inhalator za mniej niż 100 zł.

Gość tamarka88s
Radziłabym kupić sobie Nosalek do takiego zabiegu oczyszczania dróg oddechowych u małego dziecka. Jest bezpieczny i wygodny, a przy tym faktycznie jest szansa odciągnąć zdecydowaną część całej wydzieliny. Mi się korzysta bardzo wygodnie i sam zabieg też nie wygląda jakoś super odpychająco. Jest higienicznie.

Gość balbinova
Jest wiele skutecznych sposobów na odetkanie nosa, ale odkąd mam http://nozitix.pl/ to ten spray ma zawsze miejsce w mojej domowej apteczce. Szczególnie na jesień, kiedy ten katar pojawia się u mnie zawsze :/

Gość tosia1221
Nozitex ja również polecam jedyny taki lek bez recepty, który naprawdę działa, a nie tylko obiecuje. Mam go zawsze pod ręką i oczywiście polecam.