Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie myslcie o mnie

wiecie co?, chyba sie "puszcze", jak poznam kogos w miare okej

Polecane posty

Gość nie myslcie o mnie

mam 23 lata, zero seksualnych doswiadczen i wcale nie zalezy mi by oddac sie temu jedynemu i koniec. nie mowie zaraz o tabunie, ale z 3 razem z tym ostatanim moglabym miec. chce sproboac seksu, jstem mloda, a omija mnie taka przyjemnosc, moze wtedy bym sie wyluzowala co do facetow.

Gość nie myslcie o mnie
piszcie co o tym myslicie, a ja w tym czasie strzele palcowke

Gość nie myslcie o mnie
palcowka byla wczoraj:)

Gość nie myslcie o mnie
dla odmiany dokonam gwaltu na dorodnym ogorku wezu

Gość taka s obie
a gdzie zamierzasz poznac tych ogierow?

Gość nie myslcie o mnie
dobra, atak na powaznie. no zawsze ktos sie napatoczyl, ale uciekalam.mam nadzieje, ze i teraz komus sie spodobam, komus facjnemu, interesujacemu i nie bede uciekala przednawet znajomoscia,-nie mowie juz o blizszym kontakcie, bo ja przed zwyklym zblizeniem emocjonalnym zwiewalam, dlatego jestem w tym wieku w tym anie innym punkcie. chce to zmienic.nie mowie zaraz o oddawanu sie komu opadnie, ale przeciez nie musze czekac na "tego jedynego" by stracic dziwictwo.

Gość prawiczek z warszawy
Masz defekt fabryczny jak i ja :)

Gość ja nie twierdze
ze trzeba czekac do slubu, ale prawda jest taka ze jak pojdziesz z pierwszym lepszym "nadajacym sie" to moze cie tylko zrazic, wyrobi ci opinie na temat facetow i bedzie jeszcze gorzej :D jasne, ze moze akurat trafi ci sie jakis fajny, ale nie znajac dobrze i nie wiedzac czy zalezy mu na tobie chociaz troche, a nie na dziurze i spuszczeniu z krzyza to duzo ryzykujesz no ale co kto lubi

Gość ja nie twierdze
i powiedz skad jestes, to sie zgadamy :classic_cool:

Gość nie myslcie o mnie
nie wezme pierwszego lepszego Zdzicha. nie w tym rzecz, ale sporbuje sie zblizyc do faceta i w sensie emocnjonalnym i fizycznym, ok, pewnie znajac zycie, jelsi nie bede nic czula do faceta, chcoiaz ogromnej sympatii, to sie nie zgodze na seks, co ja poradze, ze taka porzadna jestem:P ale roznie bywa, moze bedzie ogromna chemia miedzy nami, moze wielka sympatia, moze cos wiecej, amoze nic, jelsi nic, nie zdecyduje sie. po prostu chce ruszyc z miejsca.

Gość ja nie twierdze
no widzisz, skoro tobie chodzi tez o zwiazek emocjonalny to tym bardziej sie zastanow, bo dopiero sie zniechecisz :D

Gość ja nie twierdze
poznawaj sobie facetow, umawiaj sie, randkuj, w koncu ktorys cie przekona, po co ci jakis konkretny plan?

Gość nie myslcie o mnie
piszac tutaj, pomyslama to samo, ze nie da sie niczego zaplanowac, ze np oddam sie nastepnemu, ktory sie pojawi sie w moim zyciu, ALE moj plan ewoluowal i teraz brzmi"otworz sie na facetow":) przypomniala mi sie sytuacja, gdy bylo calowanie i macanki z facetem, ktorego poznalam tego samego dnia na imprezie u znajomych, na drugi dzien czulam sie ohydnie i stwioerdzilam, ze to zadna przyjemnosc i nie bedzie wiecej takich przygod w moim zyciu. a seks jets powaznijeszy przeciez. tylko czlowiek czasami ma dosc takiego wgwtowanie w sferze uczuc i chyba stad ten temat, ale jednak to nie ja, co nie zmineia faktu, ze chcialabym juz sie seksic:( jeszcze sie okaze, ze dociagne tak do 30

Gość ja nie twierdze
chciec to kazdy chce, ale drogi na skroty nie ma niestety to jak jedzenie ciasta przed upieczeniem no chyba ze seks sam w sobie jest celem to co innego

Gość nie myslcie o mnie
sam w sobie celem, to moze gdybym poznala kogos z kim wiazalaby mnie ogromna chemia, generalnie chcialabym czegos bardziej zaawansowanego. a moze ja tylko tak mysle, bo nie probowalam jeszcze. w sensie, ze gdybym raz sprobowla, to poznije juz wcale bym nie oczekiwala wielkiego uczucia. wiadomo, jak jest z 1 razem.

Wyluzuj, przecież seks to rozrywka i przyjemność w niczym nie ustępująca jedzeniu pysznego hamburgera czy wizycie na dyskotece. A wszelkie bzdury w stylu "cementowanie związku, coś wyjątkowego dla ukochanej osoby" odchodzą w niepamięć i są propagowane przez nieliczna grupkę frajerów. Żyj, nie krępuj się, nie bądź gorsza od innych.