Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anitka77

Pyt. dotyczace cykli po poronieniu. Pomocy!

Polecane posty

Gość anitka77

Mam 20 lat.W kwietniu poronilam 5 tygodniowa ciaze - mialam bardzo bolesne krwawienie i bylam w szpitalu. Po badaniach hormonalnych okazalo sie ze mam podwyzszone TSH - 6.09. Wlasnie bede wybierac sie do endokrynologa. Chodzi o to, ze nastepny okres po poronieniu pojawil sie normalnie- 28 dni pozniej ale trwal 3 dni i bylo to raczej plamienie, niebolesne- podpaska wystarczala na 1 dzien. 3 dni przed tym niby okresem kochalam sie z chlopakiem jednym jedynym stosunkiem przerywanym- wytrysk byl na zewnatrz nie wiem czy cos w srodku zostalo. I po tym niby okresie dzis juz jest 41 dzien cyklu i nic!Nie mam okresu. Przeciez to niemozliwe chyba zebym znowu byla w ciazy? Dzis robie test dla pewnosci ale skad takie dlugie spoznienie? Odkrylam to przedwczoraj ze tak mi sie spoznia i nie mialam zadnych stresow. O co moze chodzic? :/

Gość anitka77
podbijam :(

Gość anitka77
jw

Gość marysia84
Zrób test i napisz co pokazał?

Gość anitka77
ok zrobie, ale czy to tak przez poronienie moze byc? ze spoznia mi sie teraz okres 2 tygodnie...czy to sie unormuje samo ? :/

Gość anitka77
za godzine bede wiedziec :(

Gość kobieto masz NIEDOCZYNNOŚĆ
TARCZYCY! tym się zajmij najpierw, a potem zachodź w ciążę cykle też unormują się dopiero, gdy unormujesz pracę tarczycy

Gość anitka77
zrobilam test, wyszedl negatywny a okresu dalej nie ma , zaczyna mnie pobolewac jak na okres bardzo delikatnie :/

Gość anitka77
wlasnie lekarze mowili o tym, ze niby podejrzenie niedoczynnosci, nie wiem czy to wplywa na okres czy nie, w tamtym roku moje tsh bylo w normie.

Gość anitka77
dzieki za pomoc

hey odnoście cykli ja całę życie miałam 28 lub 29 dni nigdy dłuższych nie miałam a po poronieniu pierwszy cykl był taki właśnie okres trwał 3 dni ale zawsze tak mam a drugi już wydłużył się ok 4 dni a nigdy się nie wydłużał, teraz powinnam mieć śluz płodny a jeszcze go nie ma także niewiem czy to po poronieniu ale też dziwnie że tak mam

Gość anitka77
jakie to wszystko dziwne :/

Gość kobieto masz NIEDOCZYNNOŚĆ
tutaj nie ma żadnego PODEJRZENIA tylko jest EWIDENTNA niedoczynność tarczycy i życzliwie Ci radzę znajdź dobrego endokrynologa, który zleci Ci dodatkowe badania i dopiero po tych badaniach przepisze leki z takim wynikiem TSH będziesz ronić kolejne ciąże, o ile w ogóle uda Ci się w nie znowu zajść, a chyba tego chciałabyś uniknąć