Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja wam powiem

SINIAKI !!!

Polecane posty

Gość ja wam powiem

HEJ MAM TAKI PROBLEM OPISZĘ SZYBKO BO ZARAZ WYCHODZĘ DO PRACY. sorki za caps ! wychodzę i nie mogę nałożyć spódnicy czy sukienki bo mam straszne siniaki na udach !! na jednym i na drugim! nie pamiętam żebym się gdzieś uderzyła, a bolą cholernie jak ich dotknę i wyglądają strasznie są zielono niebiesko fioletowe :/ to nie pierwszy raz i nie pierwszy raz nie czułam jak je zrobiłam, pijana nie chodzę hehe a gdybym się gdzieś mocniej uderzyła to bym pamiętała :/ wkurza mnie to bo wstyd pokazać takie nogi :/ co ja mam z tym zrobić?

Gość ja wam powiem
a no i napiszcie a ja wieczorem poczytam i coś wam odpowiem oki ? jeszcze przed wyjściem zerknę tutaj ale teraz idę szybko ogarnąć kuchnię i koszule uprasować

Gość ja wam powiem
nikt nic nie napisał ok ja spadam do pracy miłej soboty i do wieczorka :)

Gość groszekZmarchwią
zgłoś na błekitna linie

widocznie masz takie delikatne cialo. lekko sie uderzysz i juz siniak. tez tak mam. zakladaj spodnice i miej to w d*

Gość czy chcesz tego czy nie
to może (ale nie musi) być anemia. miałam kiedyś, siniaki robiły się same i to takie jak piszesz, zielono fioletowe. idź na badania

Gość Kilcia
Zrób badanie kortyzolu w surowicy krwi (koniecznie na czczo i o godz. 7 lub 8),nie później.

Gość ja wam powiem
o kurdę no to mnie przestraszyliście troszeczkę, ogólnie moja mama też ma takie delikatne ciało, ale kiedyś ja musiałam się na prawdę mocniej uderzyć żeby mieć siniaka, a teraz nawet nie wiem kiedy to mogło się zdarzyć i to nie pierwszy raz! jeden mi zniknie i pojawia się drugi w innym miejscu. miałam kiedyś problem z hemoglobiną i w ogóle w ciąży też cały czas musiałam łykać hemofer więc być może znowu mi spadł poziom :( ehhh w poniedziałek jadę po skierowanie na badania

Gość ja wam powiem
oddałam dziś krew do zbadania. jutro wynik ciekawe co będzie

zel z arnika, jest rewelacyjny ja po uderzeniu mam zaraz krwiaki :/ takie kruche naczynka krwionoscne

Gość ja wam powiem
poziom hemoglobiny jest poniżej normy, ale to jeszcze nie anemia, surowica mieści się w normie ale jest bardzo blisko dolnej granicy, siniaki chyba mam bo takie ciało w takim razie. Dostałam żelazo w tabletkach i powinno się poprawić za miesiąc do kontroli :) to tyle