Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hakerfe

Facet Wodnik - jaki jest?

Polecane posty

Gość gość
totalne dno, jak najdalej od takich, zgadzam się

Gość gość
wodniki same ze sobą najlepiej dogadują się, co tu więcej pisać? :)

Gość gość
A co sądzicie o facetach spod znaku Ryb?

Gość gość
bo widzisz pomiędzy wodnikami jest nadprzyrodzona więż komunikowania się bez słów :D

E, ja tam temu Wodnikowi czasem podczytuję co tam pod kopułą się majaczy Racza intuicja, oczywiście nigdy nie potwierdzi, tylko nagle wszystko wraca do najlepszego porządku ;) Nie jestem Wodnikiem :)

Gość gość
Też nie polecam.Jakiś dwulicowy , dziwny , chamski, wulgarny, mój lubi się napić.Ogólnie egoista , myśli tylko o sobie, ma swoje zabawki i swój własny świat , kompletnie nie nadaje się na męża i ojca.Na kochanka ...tak jak był młodszy , dziś kiepsko.Potrzeby ma duże a możliwości małe , ale to nic bo i tak wszystko to moja wina. Dziwak , im starszy tym gorszy.

Gość BliźniaczkaAg
Wodniki dzielą się na dwa rodzaje. S*******n i facet. Ren pierwszy to typ, na który tak narzekają panie, rzucające niesprawiedliwe obelgi na cały znak. Bawidamek z niebezpiecznym błyskiem w oku, lubujący się w spławianiu pań. Ten drugi też jest niesforny, ale nie aż tak. On lubi poznawać. Nie udaje zainteresowania. Jego interesujesz, ale niekoniecznie w sferze ,,moja kobieta" tylko jako eksperyment. Uwagę wodnika przyciągnie wygląd, ale tego faceta złapiesz tylko na inteligencję. Musisz go zaskakiwać, być trochę tajemnicza. Dać mu trochę porządzić-trochę przejąć stery. Być gdzieś blisko, ale nie wysyłać miliona wiadomości, nie dzwonić co 5 minut i nie zadawać 200pytań na minutę. Najbardziej boi się, że w razie potrzeby nie będzie mógł się ciebie pozbyć :). Bardzo ważne jest to, że ten pan jest aspołeczny. Wydaje się bardzo towarzyski-pozory. On NIE LUBI LUDZI. Z wiekiem coraz bardziej. Jest tajemniczy. Nie mówi dużo o sobie. On woli słuchać ciebie. Trudno mu zakochać się na stałe, ale jak już to zrobi, to się go nie pozbędziesz. Skłonny do wielkich poświęceń i wyrzeczeń, żona=królowa. Ma niecodzienne zainteresowania. Jest wspaniałym przyjacielem. Mój wodnik jest do mnie bardzo podobny, a jego charakter jest w pełni zgodny z opisem. Lubi zadzierać nosa i komplementy ♡ Kochane są te wodniki ♥♥♥

Gość gość
"On lubi poznawać. Nie udaje zainteresowania. Jego interesujesz, ale niekoniecznie w sferze ,,moja kobieta" tylko jako eksperyment. Uwagę wodnika przyciągnie wygląd, ale tego faceta złapiesz tylko na inteligencję. Musisz go zaskakiwać, być trochę tajemnicza. Dać mu trochę porządzić-trochę przejąć stery. Być gdzieś blisko, ale nie wysyłać miliona wiadomości, nie dzwonić co 5 minut i nie zadawać 200pytań na minutę. Najbardziej boi się, że w razie potrzeby nie będzie mógł się ciebie pozbyć usmiech.gif . Bardzo ważne jest to, że ten pan jest aspołeczny. Wydaje się bardzo towarzyski-pozory. On NIE LUBI LUDZI. Z wiekiem coraz bardziej. Jest tajemniczy. Nie mówi dużo o sobie. On woli słuchać ciebie. Trudno mu zakochać się na stałe, ale jak już to zrobi, to się go nie pozbędziesz. Skłonny do wielkich poświęceń i wyrzeczeń, żona=królowa. Ma niecodzienne zainteresowania. Jest wspaniałym przyjacielem. Mój wodnik jest do mnie bardzo podobny, a jego charakter jest w pełni zgodny z opisem. Lubi zadzierać nosa i komplementy ♡ Kochane są te wodniki ♥♥♥" - zgadzam się z powyższym co do joty! mój przyjaciel wodnik! Trochę lubi zadrzeć nosa, ale zawsze można na niego liczyć. Jak się zakocha, to na długo. Wrażliwy, ale gra chłodnego. Jest szczodry, daje prezenty i lubi rozpieszczać swoją kobietę i przyjaciółki. Bardzo szczery, do bólu. Nie owija w bawełnę. potrafi byc bardzo słodki. Czasem znika na długo i pogrąża się w rozmyślaniach. Bardzo inteligentny, lubi inteligentne kobiety i długie konwersacje. łapie się go na wygląd, zatrzymuje intelektem.

Gość gość
mowia wodnik rozwodnik a jaka prawda nie znam zadnego wodnika

Gość gość
jest wybredny wiekszosc znanych mi wodników to stare prawiczory

Gość gość wodnik
Tak. Jestem wybredny.

Gość gość
Poszukaj sobie filmy takiego polskiego astrologa jak opisuje każdy znak haha.

Gość gość
Dokładnie opisałaś mnie BliźniaczkoAg

Gość gość
,,Jest aspołeczny, nie lubi ludzi, jest wspaniałym przyjacielem" Rozkminiacie to? Umysł kobiety, to istny labirynt. Wejdziesz, to już nie wyjdziesz. :D

Gość gość
22:15 haha :D

Gość gośćsss
przyjaciół ma się niewielu - reszta to często męcząca masa

Gość Kolo wodnik

Jestem wodnikiem

Lubie jezdzic na rowerze lubie biegac lubie prxyrode

Bylem kiedys z wagą to był namiętny związek tzw sex na kółkach

Kobieta dla wodnika musi miec w sobie to cos co wzbudza namietnisc i porzadanie wtedy jest milosc do konca zycia pod warunkiem ze nie ma klotni bo tego nie lubimy

Nie lubimy nudy i tutyny

Podroze zwiedzanie itp

Dla ukochanej zrobimy wszystko