Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polajanka

dzisiaj robiłam test i wyszło ze jestem w ciązy

Polecane posty

Gość polajanka

jestem trochę w szoku mąż się cieszy a do mnie jeszzcze nie dociera czy testy zawsze się sprawdzają?? W poniedziałek myślę żeby iśc do lekarza ktoś mi mówił że to za wcześnie bo okres spóżnia mi się dopiero tydzień. Kiedy najlepiej iść do lekarza? Dajcie jakieś dobre rady kobitki bo to moja pierwsza ciąża. Pozdrawiam

Gość szczerze ci współczuje.
teraz bedziesz rozpechana z wiadrem miedzy nogami i obwisłymi cyckami a mąż odejdzie do zgrabnej młodej kochanki :D

Gość olivia dunham
wspolczuc to nalezy tobie pomaranczo nade mna. Gratuluje:)

polajanka z lekarzem zaczekaj tak do 2 nawet 3 tyg spoznienia okresu :) poza tym serdecznie gratuluje druga kreska nie ma prawa si epojawic jesli nie ma ciąży, ale dla pewności możesz sobie zrobić test na beta hcg z krwi i to da ci 100 procentową pewność :)

Gość alallaaaasdd
Nie jeszcze za wcześnie na lekarza!!!! lekarz nie moze jeszcze określić wczesnej ciązy,o ile pamiętam dopiero w 6tym tyg ciąży,jedynie jak zrobisz za jakis czas test-wykaze ciaże-potem do lekarza.

Gość nienienie jeszcze nie nie
Nie do lekarza dopiero po pierwszym miesiącu można iść,za wcześnie!

Gość polajanka
boli mnie brzuch jak na okres cały czas czy to jest normalne zeby czuć takie napięcie w brzuchu? Tzn na pewno to normalne ale czy tak często?

Gość nienienie jeszcze nie nie
co wy piszecie??? nigdy za wczesnie?jakie bzdury, najlepszy lekarz nie moze stwierdzic tak wczesnej ciąży.

Gość lumena25
ale gadasz głupoty kobieto! brak słow:/

Gość bo sama nie wiem
pewnie ze na lekarza za wczesnie..lekarz nie zauwazy jeszcze ciazy...zrób soibie test z krwi,

Gość polajanka
to co chyba poczekać jeszcze z tą wizytą cały tydzień. Ale testu nie muszę chyba już powtarzać?

No ja byłam w 7 tygodniu... Ale uważam, że jeśli autorka może to powinna iść teraz, choćby po skierowanie na badania krwi, żeby upewnić się że wszystko OK. A USG może być później, jedno drugiemu nie przeszkadza.

Ale czy ja pisałam, żeby sobie potwierdzała ciążę? Po prostu niech się upewni, że wszystko OK. A bóle brzucha we wczesnej ciąży są normalne. Ja miałam i wiele moich znajomych też.

oczywiście że najlepszy lekarz może najwyżej podejrzewać ciąże ale jak będzie za wcześnie to jej nie stwierdzi! a beta hcg daje 100 procentową pewność. polajanka mnie przez dwa tyg od planowanej daty miesiączki podbrzusze bolało jak na miesiączke ale na szczęście już @ się nie pojawiła :)

Gość polajanka
Hmmm tak naprawdę to chyba nie wytrzymam w takiej niepewności jeszcze tydz czy dwa . Ale jak to jest naprawdę lekarz jest w stanie stwierdzić a właściwie potwierdzić u mnie już ciążę - chociaz potwierdzić bo wiadomo na usg za wcześnie...

Gość polajanka
dzięki kobitki za porady:)

Gość polajanka
do pablinka No mnie tak brzuch boli juz jakies 3 tyg cały czas myśałam ze to na okres ale jak minął tydzien od planowanej miesiączki no to mi dało juz do myślenia i dzisiaj właśnie zrobiłam test...

Gość dsfsdfs
najlepiej po 6 tyg

polajanko za 100 procentowa pewnoscia nie musisz czekac 2 tyg bo badanie krwi na bete mozesz zrobic juz jutro albo w pon i bedziesz miala 100 procvent pewnosci

ja poszlam w 5tyg i ginka potwierdzila ciaze... jak dla mnie nie ma co czekac... ale to kazdego indywidualna sprawa