Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dupa słonia

a ja myślę, że tak naprawdę kocha się raz w życiu

Polecane posty

Gość dupa słonia

Jeden raz przytrafia się prawdziwa miłość i to z nią warto spędzić życie druga czasami może się przytrafić długo po stracie pierwszej a reszta... "nie kocham go, ale chce mi się seksu a na razie mogę liczyć tylko na niego" "ma kasę i ustawionych starych, warto się go trzymać" "jest miły" dziesiątki związków w kolekcji, żaden nie był miłością, gratuluję, dziewczyny :D i faceci też:D udanego życia 🖐️

Gość Pandora634
Ja myślę, że ludziom często wydaje się, że kochają, lecz tak naprawdę to zwykłe zauroczenie, chemia czy też sympatia albo strach przed samotnością.

Gość dupa słonia
pandora, przyznaję, można się pomylić, mój pierwszy zwiazek był taką pomyłką, czlowiek młody głupi i nie miał porównania ale co powoduje ludźmi którzy mają 15 związków i form związkopodobnych w ciągu 2 lat poza zwykłą potrzebą dawania dupy, nie wiem

Gość Pandora634
Ja też kiedyś myślałam, że kocham, ale potem zrozumiałam, że bardzo się pomyliłam. Mam znajomą, która zmienia facetów jak rękawiczki, a potem każdemu wyznaje miłość na fb, nk itp.

Gość dupa słonia
pandora, ona nic nie wie o miłości, ale w sumie jeśli jest się niemądrym, czy można kogoś takiego oceniać i oczekiwać czegoś więcej?

tak naprawdę to nikt nie jest w stanie ocenić od razu czy to prawdziwa miłość czy tylko zauroczenie, bo moim zdaniem miłość powstaje i kształtuje się przez cały okres związku :)

Gość macuś skarbie
też myslalam że jedna miłość, do czasu aż poznałam obecnego :D

Gość dupa słonia_
chemia to zauroczenie, miłość to coś o czym nic nie wiesz dopóki Cię nie spotka P.S. ktoś mi kurwa ukradł nicka

Gość noklaa
prawda, kochałam tak naprawdę tylko raz ( i nie był to mój pierwszy facet).. teraz szukam sobie po prostu odpowiedniego, bogaty, przystojny itp..

Gość :);):*
ja się zgadzam z autorem :)

Gość noklaa
nieprawda, milosc to chemia - moze sie zdarzyc i dziesiatki razy. :D haha no dziesiątki razy to mi się przytrafiało, ale płytkie zauroczenie :D gratuluje żono..

Gość dupa słonia_
teraz szukam sobie po prostu odpowiedniego, bogaty, przystojny itp.. po co Ci to? jeśłi miałabym żyć bez miłości, wolę być sama

Gość noklaa
oj tam, a jak ci się już nie przytrafi? poza tym same +, ważne żeby nie zapominać o sobie i przesadnie się nie poświęcać dla drugiej osoby - tak teraz robię i jest spoko,

Gość noklaa
no masz rację nie powinnam go zdradzać ale to samo tak wyszlo i nic nie poradzę zakochałam sie już w moim kochanku pomimo że jest biedny

Gość noklaa
podszyw

Gość dupa słonia_
oj tam, a jak ci się już nie przytrafi? poza tym same +, ważne żeby nie zapominać o sobie właśnie dlatego w takim momencie najlepiej zająć się sobą, swoimi sprawami także finansowymi i nie szukając przy tym bogatego fagasa

Gość gwoli wyjasnienia...
przeciez nikt nie zabrania ci tak myslec

Gość dupa słonia_
a Tobie nikt nie zabrania myśleć inaczej, ale dobrze by było gdyby się parę tych dziewczątek ogarnęło a nie "miałam 20 facetów, wszyscy kupowali mi fajne ciuchy, kochałam każdego"

Gość JulkaZPodwórka
ja tez tak myslę...kocham kogos juz kilka dobrych lat.On nie mieszka tam gdzie ja,widzimy się bardzo rzadko.moze raz w roku a ostatnio niedawno po dwuletnim niewidzeniu.Nikt go nie zastapi.Nigdy.Kiedy On wraca nic i nikt sie nie liczy...cos w tym jest

Gość dupa słonia_
można się łudzić, że wiele razy spotka Cię wyjątkowa miłość, a tak naprawdę kończy się na kolekcjonowaniu znajomości

Gość studentka UAMu
mnie się to przytrafiło raz, później zawsze przy nowym facecie myślałam o tym pierwszym i nadal myślę, a minęło sporo czasu

Gość każda aktualna miłość
jest ta jedyna jak nie może przejść to po prostu kwestia ciągłego babrania się w psychice i jakiś podobnych stanów

Gość Zgadzam Się...
Ja parę lat temu rozstałam się z facetem za którym nadal tęsknie i bardzo żałuję, że tak się stało.. Myśle, że to była moja pierwsza jedyna i najprawdziwsza miłość, skoro nie potrafię o niej zapomnieć, choć od tamtej pory byłam w związkach.. Pozdrawiam :)

Gość dupa słonia_
każda aktualna miłość? i każda przechodzi po paru miesiącach lub latach?