Gość rolkowa Napisano Maj 28, 2011 Chcę kupić rolki ale nie znowu jakieś badziewie za 50zł by się szybko rozleciało. Natomiast nie stać mnie na kupno za 500zł. Czy możecie polecić DOBRE I SPRAWDZONE firmy rolek w przedziale cenowym 100-250 zł? I ewentualnie gdzie w Szczecinie można je kupić (oprócz dyskobolu)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rolkowa Napisano Maj 28, 2011 up up :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rolkowa Napisano Maj 28, 2011 up :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lotosss 0 Napisano Maj 28, 2011 a może spróbuj przez sklep internetowy...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rolkowa Napisano Maj 28, 2011 Chcę kupić przez sklep internetowy ale wolałabym najpierw ten sam model przymierzyć w realu. Tylko nie wiem jaka firma w takim przedziale cenowym jest dobra dla początkującego. Myślę nad BAT SPORT. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja kupilam Napisano Maj 29, 2011 swoje rolki X lat temu w szczecinie w andergrandzie na wojska polskiego z rocesa i sa swietne i ngdy sie nie popsuly ale nie paietam ile kosztowaly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
enignes 0 Napisano Maj 29, 2011 Witam. Ja polecę Ci rolki firmy Rollerblade. Zaje*iście wytrzymała konstrukcja, dobre materiały, słowem najlepszy kompromis cena-jakość :) Na allegro jest tego troszke więc coś wybierzesz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rolkowa Napisano Czerwiec 2, 2011 Ja bym z chęcia kupiła rollerblade ale są koszmarnie drogie ;/ W takim razie będę musiała zajrzeć do andergranda :) A znacie może inne tego typu sklepy w Sz-n? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość polecam poczytać Napisano Czerwiec 2, 2011 często z tego korzystam :) http://www.jakkupowac.pl/artykul/80/jak-kupowac-rolki.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rolkowa Napisano Czerwiec 2, 2011 Ależ ja to czytałam :P Problem w tym że nie wiem gdzie w moim mieście kupić rolki :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość linka456 Napisano Czerwiec 2, 2011 pracuję w sklepie ,w którym są rolki.klienci bardzo chwalą rolki Fila i K2:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rolkowa Napisano Czerwiec 2, 2011 linka456 - a nie orientujesz sie czy w Szczecinie nie ma innych sklepów sportowych niz dyskobol? Jakby ktoś znał lokalizację sklepów sportowych z rolkami w SCHWEDT w Niemczech to też proszę pisać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach