Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam do was takie pytankoo

dlaczego normalny młody zdrowy facet ..

Polecane posty

nie chce się ze mną kochać? Znamy się od jakiegoś czasu, powiedziałam mu że nie jestem zainteresowana związkiem ale seks chętnie. Kochaliśmy się dwa razy, a potem nic, zero jego inicjatywy chociaż ja pare razy rzucałam aluzje. Dodam że raczej mu sie podobam bo całuje sie ze mna, dotyka, widze że go kręce, sapie mi do ucha, ledwo na nogach sie trzyma :p ale jak chce wiecej to sie wycofuje. Wydawało mi sie że było mu bardzo dobrze, strasznie przezywał podczas seksu, widziałam że jest podjarany. Może mi ktoś powiedzieć czemu nie chce wiecej?

Gość qwedcz
bo jesteś starą klapą ?

dodam ,że mam 40 lat i 25 kg nadwagi

mam 21 lat i 10 kg niedowagi :p Mam małe cycki, przyznaje się ale twierdził że mu sie podobaja :p Ogólnie widze że go kręce, chce sie ze mna całować i widze że mu staje od razu, dlaczego nie chce wiecej?

Gość amdeoooo
może ma swoje zasady, nie jest kurwiarzem ? tak jak nie każdy facet w potrzebie chodzi moczyć na dziwki

bo moze to nie jest komfortowa sytuacja dla niego? nie kazdy facet msyli tylko zeby zaliczyc zrobiliscie to dwa razy i moze doszedl do wniosku ze mu sie to nie podoba? do mnie tez ostatnio sie kolega po alkoholu przystawial, widzialam ze stalismy tam we trojke, ja on i jemu:P ale to nie znaczy ze chcialby od razu ze mna spac a jesli to nie to to nic innego mi do glowy nie przychodzi

Dziwny jakiś, może w innej zakochany :P Znajdź innego. Standardowo ja się zgłaszam :classic_cool:

wiem że nikogo nie ma. Podoba mi sie strasznie i chciałabym to powtórzyć, albo powtarzać pare razy w tygodniu :p Może i ma zasady, ale czemu w takim razie nie przeszkadza mu że robimy inne "okołooseksualne" rzeczy a już sam stosunek to nie.

Gość nie wiem jak tak jest
o jeny no ,bo może dla niego seks to coś więcej..też tak miałam z jednym, z tym,że on chciał, a mi tylko się podobał, miałam na niego ochotę ,ale później bym się biła z myślami..

Gość Agnieszko
jesteś ładna!!! Ale nie stoi nas tu dwóch.

Gość okręcona
jego o to zapytaj a może liczy jednak na związek i nie lubi czuć się jak zabawka?