Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Hujhie990

co zrobić by się ze mną umówił??

Polecane posty

Gość Hujhie990

hej! Mam 22 lata, i do tej pory miałam dość sporo chłopaków, ale ostatnio miałam jakiś zastój i nie mogłam nikogo znaleźć. Zawsze uważałam że jestem odważna, i nie mam problemów z podrywaniem, flirtowaniem a tu proszę... od niedawna zaczęłam chodzić na siłownię. Wśród ćwiczacych chlopakow zauwazylam ze sie na mnie patrzą, czasem zagadują. Kiedyś przyszłam i dziwnie na mnie naskoczył instruktor ktory siedzi w recepcji, ale olalam go, i nie polubilam. do momentu kied sam zaczał zagadywać do mnie. Pytał o różne rzeczy, co studiuje , skad pochodze , gdzie mieszkam, jak mi idzie na studiach, zawsze do mnie zagaduje, jak zaczynam cwiczyc to podchodzi i gadamy ze soba, pokazuje mi jak mam cwiczyć. zauwazylam , ze jak rozmawia ze mna to czesto schyla glowe, byc moze to oznaka niesmialosci, ale nie wiem...zawsze na silownie przychodze i mam zwiazane wlosy, ale ostatnio jak wychodzilam to rozpuscilam bo mialam mokre, i mnie nie poznal, i powiedzial "o kurcze, ale inaczej wygladasz". zawsze jak knce cwiczenia to pyta jak tam, czy juz koniec. on juz o mnie sporo wie a ja o nim nic, nie pytam go, bo uwazam ze silownia to nie miejsce na pogaduchy, tylko co zrobic zeby sie ze mna umowil? z jednej strony moze miec dziewczyne, ma 28 lat, ale z drugiej strony gdyby mial to czy by do mnie zagadywal, wypytywał itd? przychodzą na te silownie ladniejsze i grabniejsze dziewczyny ode mnie i jakos z nimi nie rozmawia, tylko ze mna, wiec to chyba tez jakis znak?? powiedzcie jak zrobic zeby sie ze mna umowil?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować