Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MŁODA-LEKARKA:)

Pomoge w dziedzinie zdrowia! Zadawajcie pytania a ja pomogę jak tylko umiem.

Polecane posty

Gość MŁODA-LEKARKA:)

Witam. Mam na imie Anna i mam 30 lat. Moze nie jestem doswaidczona lekarka, ale aktualnie posiadam tytul pediatry. Pomoge w kazdej dziedzinie zdrowia jak tylko moge. Czekam na pytania!!

Gość mam pytaniee
Kiedy wstaje rano, mam katar. Po godzinie przechodzi. Co to jest

Gość sdfghjkl
okreslono ze to ból w lewym dole biodrowym od 6 lat,gdzies głeboko czuje to wewnątrz.Utrudnia życie,nieraz taki ze nie mazna lezec na lewym boku.Przyczyny nia znaleziono kazano szukac dalej.

Gość SMUTNAMAMA:(
Moja trzy letnia córeczka od kad skończyła 10 miesiecy zaczął jej sie zatykać nosek i tak od tamtej pory sie zaczeło.. NON STOP! ma cos takiego ze wiecznie jej leą smarki z noska wiecznie musi byc w pogotowiu stos chusteczek chigienicznych. jak jest tydzien do dwoch gora, bez smareczkow to az wszyscy w szoku sa ze Martynce cały dzien smareczki z noska nie leca..a jak sie zacznie to 2 miesiace murowane.. Nie mam pojecia jaka jest tego przyczyna, ale ni z tad ni z owat sa a raptem znika na, mowie, gora dwa tyg.i potem znow wraca od miesiaca do trzech nawe bez przerwy ..? Do alergologa z nia chodziłam jak miała pol tora roczku przez 8 miesiecy leczenie i zadnj alergi nie wykryto?? jej lekarz rodzinny mowił ze to moze byc trzeci migdałek ale jak skonczy trzy latka to dopiero mozna go wykryc wiec skonczyła niedawno i dostałam skierowanie do laryngologa, ale pojde dopiero w przyszłym tyg. I TERAZ NAJWAZNIEJSZE.. pisze smareczki dlatego bo nie moge powiedziec ze to jest katar, katar jak Ona ma to ja widze jest ospała ,marudna,kicha itp, tak jak zreszta kazde przeziebione dziecko (człowiek) a to co jej leci z noska to sa same smareczki Ona przy tym jest normalna radosna, zywa, po prostu ZDROWA!! No a nie raz to sa tak poterzne te smary ze ja nie wiem gdzie ona je miesci z kad one wychodza? załamuje rece..:( gorzej niz stary, wtedy to dwie chusteczki na raz całe zasmara PROSZE POMOZ PRZYBLIZ MI CHOCIAZ CO TO MOZE BYC.. nie wiem co nowego usłysze u laryngologa .:(

sdfghjkl - a kiedy ten ból sie pojawia? Ortopedyczne problemy zostały wykluczone?

mam problem z cisnieniem, często zdarza sięw ciągu dnia ze spada do wartości 100/70, generalnie mam pow. 140 to trwa z 15 do pół godziny potem wraca do normy. Jaka może być przyczyna?

Gość sdfghjkl
tak ,ortopedyczne problemy zostały wykluczone,miałam RTG w szpitalu,bo lezalam z tym problemem na wewnetrznym,sami nie wiedzieli co dalej badać,to czuć gdzieś głeboko wewnątrz.Ginekolog tez nic nie znalazł.Chociaz teraz tak troche myśle o endometriozie,może tutaj jest przyczyna.Kiedyś miałam torbiel na jajniku który po leczeniu zniknął.

Bole karku i nienormalne zmeczenie. Spie po 12 godz. dziennie, wstaje zmeczona, ide do pracy, wracam i padam na twarz.

Gość Emma;))
Często boli mnie głowa. Czasami mam tak , że mnie dusi i na chwile nie mogę oddychać. Byłam u lekarza powiedzial mi ze mam za wysokie cisnienie i nic konkretnego nie pow. Czesto mam za wysokie wiec czy te czeste bóle głowy to od tego???

Gość Emma;))
A i jeszcze czesto jestem czerwona a to jak jest goraco lekko sie zmecze zdenerwuje sie ale po jakims wiekszym wysilku to masakra, jestem czerwona przez dobre pare godzin ze wstyd sie pokazac

Gość no to siup..
max ty glodowki na poprawe sluchu robisz?:-0 serio czy jaja se robisz. do laryngologa idz

halo ..? czy ja sie doczekam jakiejs odpowiedzi ? przepraszam?

:) co zrobić takie zycie :) Ja poczekam..

Gość Mariusz Artur
To może w takim razie niektóre Panie zainteresowałyby się szybkim, komfortowym dostępem do całego zakresu usług medycznych? Jeżeli macie dość kolejek, niekompetencji lekarzy, to zobaczcie, jak powinien być traktowany pacjent! Służę szczegółami. Piszcie na mój adres na tlen.pl