Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pessarka621q

z kim zostawiłyście...

Polecane posty

Gość pessarka621q

swoje maleństwa po macierzyńskim jak wróciłyście do pracy?

Gość cccccccc
opiekunka

Gość opopoppopopppppp
mój syn będzie w żłobku

Gość pessarka621q
martwie sie czy 5 miesiecy to nie za szybko do żłobka

Gość 5 miesięcy to zdecydowanie
za wcześnie i jeśli masz możliwość by nie wracać jeszcze do pracy, to zostań z dzieckiem co innego, gdy nie masz wyjścia... wiem, że mnóstwo kobiet jest w takiej sytuacji więc co zrobić? niemniej malec 5-cio miesięczny z całą pewnością jest jeszcze za mały i bardzo potrzebuje mamy

do ostatniej wypowiedzi,a p oczym wnioskujesz ze jest za maly,nie ma wieku "za maly" by dać do żłobka,w końcu pracują tam osoby znające się na dzieciach a nie osoby ktore tylko pieluche zmienią!

seleminka - w domach dziecka też pracują osoby które są do tego odpowiednio przygotowane i co, to zaczy że dzieciom jest tam dobrze? Uprzedzam, każdy robi tak jak chce mi nic do tego, ale ja również uwarzam że 5 miesięcy to malo i maluch najbardziej wtedy potrzebuje mamy. a Przynajmniej jednej osoby z którą może czuć się związene i poswięca mu więcej uwagi niż pani w żłobku.

Ja zostawię z tatusiem. Czysta kalkulacja - jemu lepiej wychodzi prowadzenie domu a mi zarabianie pieniędzy. Ale na pewno nigdy mu nie powiem "bo ty siedzisz w domu a ja pracuję" i po powrocie do domu nie walnę się przed telewizor. Za bardzo będę stęskniona za moją kruszynką :)