Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość STUDENT 889

ANKIETA PROŚBA O WYPEŁNIENIE

Polecane posty

Gość STUDENT 889

witam serdecznie muszę na zaliczenie przeprowadzić ankietę dotyczącą badań lekarskich kobiet w wieku 15-30 lat dziękuję za pomoc poniżej link do ankiety http://www.ankietka.pl/ankieta/64346/ocena-prowadzenia-przez-lekarza-rodzinnego-badaniaklinicznego-oraz-zlecanie-przez-niego-badan-medycznych-ukobiet-w-wieku-15-30-roku-zycia-znajomosc-procedur-medycznych-oraz-sposobu-badania-przez-pacjentki.html

wg mnie masz blad powinna byc odpowiedz tak i nie.a jezeli tak to jakich. u mnie nie zalecil i cala ankieta do d* 9 . CZY W CIĄGU OSTATNICH 24 MIESIĘCY LEKARZ ZLECIŁ WYKONANIE DODATKOWYCH BADAŃ TAKICH JAK?? * BADANIE KRWI BADANIE KAŁU BADANIE MOCZU BADANIE EKG WYKONANIE ZDJĘCIA RTG KONSULTACJE U LEKARZY SPECJALISTÓW INNE

Gość noiteż
jeśli nie miałam robionego ekg, trudno aby odpowiedź na pytanie czy miałam biustonosz podczas badania czy też nie, była obowiązkowa. pozdrawiam! :)

zmien troche odp. a na pewno znajdzie sie kilka osob ktore ci pomoga.

Gość masz ankietę do dupy
brakuje odpowiedzi "nie" przy niektórych pytaniach, jak mi czegoś nie zlecono, to nie mam jak zaznaczyć, a trudno żebym zdejmowała lub nie biustonosz przy badaniu, którego nie miałam :O Nie wypełniam źle zrobionych ankiet, sorry.

Gość znudzona w domu
ja też nie miałam EKG ale wierzę że bardzo Ci zależy na każdej ankiecie (tez kiedyś studiowałam i robiłam ankiety :) więc wypełniłam mimo to

Gość to ze robisz przerwe 7 dniowa
odpowiedzialam zas na pytanie 9 . CZY W CIĄGU OSTATNICH 24 MIESIĘCY LEKARZ ZLECIŁ WYKONANIE DODATKOWYCH BADAŃ TAKICH JAK?? * BADANIE KRWI BADANIE KAŁU BADANIE MOCZU BADANIE EKG WYKONANIE ZDJĘCIA RTG KONSULTACJE U LEKARZY SPECJALISTÓW INNE w innych odpowiedzialam, ze nie. mam 31 lat i do tej pory zaden z lekarzy nie zainteresowal sie zrobieniem mi jakichkolwiek badan, ba! dermatolog ogladala moje wystajace i czasami krwawiace piperzyki i tez ztym nie zrobila kompletnie nic oprocz tego by 'zwracac na nie uwage' :O lekarzy w tym yebanym kraju mamy doprawdy zayebistych.