Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zielona-herbata

jak go uwieść? nie mówię o seksie

Polecane posty

spotkałam się z kimś dwa razy i chcę sprawić, że się we mnie zakocha, chce się wkraść w jego myśli. jak to zrobić??

w ogóle od wczoraj sie nie odzywa. po jakim czasie facet powinien się odezwać. tego samego dnia? na drugi dzień? kurcze

Gość Mędrzeckurnaskądśtam
Dobre pytanie.

Gość spotykaj się dalej i zobaczysz
przeciez po 2 spotkaniach to nawet nie wiadomo czy warto. To może być ukryty frustrat jak prawiczki z kafeterii

wiem, ale on musi chcieć się spotkać. chociaż na zakończenie drugiego spotkania mnie pocałował i ogólnie cały czas przytulał itd itd. tylko milczy więc cholera ja już nie wiem. frustratem nie jest n pewno tylko nie wiem czy jest mną zainteresowany. jak sprawić żeby był

Nie odzywaj się pierwsza. Jeśli Wasze spotkania były udane, to się odezwie, o ile jest Tobą zainteresowany.

Przedewszystkim się nienarzucaj jemu bo facet tego nie lubi. Jak ma jakieś problemu to staraj się mu pomóc, bądź wyrozumiała, uśmiechnieta, pocieszaj go jak się smuci, bądź seksowna, nie złość się o byle co a jeśi już wyniknie jakaś nieprzyjemna sytuacja między wami to staraj się ją wyjaśnić a nie obrażaj się bo faceci tego nie lubią :)

no własnie wiem. tylko jak narazie milczy więc coś czarno to widzę. ale jakby mu się nie podobało to chyba by mnie nie całował itd. zreszta nie wiem już

Spokojnie to tylko jeden dzień :) jeszcze się odezwie bo po tym co piszesz to śmiem twierdzić że mu się podobasz. A Ty przedewszystkim nie mozesz wyjść na desperatke więc cierpliwości :)

Gość prawiczek z warszawy
Jakby był frustratem to by napisał już 10 sms.

Gość a czy to nie jest tak
kto zaproponował te dwa spotkania? jak on to może czeka na Twoj ruch? Jak zawsze odzywał się pierwszy to może warto zrobić pierwszy krok, bo słyszałam nieraz od facetów że też na to czekają.

Gość prawiczek z warszawy
Nie ma nic gorszego niż olewanie i milczenie ze strony dziewuchy :classic_cool:. Nie to że faceci czekają na kolejny ruch, ale miło jest gdy ona też czasem coś napisze.

Zielona, mamy równouprawnienie i faceci też czasem lubią być zdobywani przez kobiety, w taki subtelny sposób. A przynajmniej niektórzy chcą widzieć czy jest sens się starać. Więc należy dać facetowi jakaś delikatną informację zwrotną.;)

Gość sdfasdfsdfasdf
o ja cie: - bron boze sie pierwsza nie oddzywaj - jest rownouprawnienie i jesli jestes zainteresowana to ty powinnas sie odezwac i wez badz tu madra.. w kazdym razie facet napewno nie ma tej listy i nie prowadzi takich gierek.. no miejmy nadzieje przynajmniej. a moze taka metoda, oddzywac sie duzo NIEZOBOWIAZUJACO na zasadzie just friends, przy kazdym kontakcie usmiechac sie ile sie da i czasem kokietowac ale to potem zaraz urywac i sobie gdzies isc.. i po jakims czasie przestac sie odzywac, na zasadzie 'mam ciekawsze zajecia i po prostu wylecialo mi z glowy' a jesli sie odezwie to 'ale mialam rzeczy na glowie ale super ze piszesz, no jasne gdzies musimy wyskoczyc', no i od tej pory tryb bierny ale nadal POZYTYWNY i szczerzyc zeby. chyba powinno zadzialac? wydaje mi sie, ze o ile sie facetowi spodobalas, wtedy trzeba wzbudzic w facecie wyrazne wrazenie ze on sie tobie podoba, po czym poddac je w wyrazna watpliwosc (ale nie zwatpienie, zeby nie przesadzic). wtedy w tej drugiej osobie pojawi sie uczucie ze ktos go czegos pozbawil, cos zabral, i ta osoba stara sie to odzyskac, zeby odbudowac swoje poczucie fajnosci :) i to jest pierwszy chłit martetikowy ;) to tylko taka teoria....

Gość oooooooooooooooooooooooo
nie nakręcaj się tak może nie ma czasu

Gość sdfasdfsdfasdf
moze spi albo zostawil komorke u kumpla ja komorke sprawdzam co 1-2 dni ;p

zachowujesz się trochę dziwnie ;) nawet jak mu się podobasz to nie oznacza że ma pisać do Ciebie 24 godziny na dobę ;) jak będzie mógł na pewno się odezwie :)

no nie, ale fajnie by było wiedzieć czy mu się spotkanie podobało a takie milczenie plus to że nie odpisuje na smsa pewnie nie wróźy nic dobrego. dlatego najwidoczniej lepiej to olać

Gość black -->xxxs
olej system. jakbys mu pasila, napisalby esa po spotkanku, ze milo bylo czy cos w ten desen. jesli milczal i milczy dotad po twoim esie, to masz racje - nic dobrego to nie wrozy 🖐️

jeżeli jest kulturalnym facetem :) to czy mu się podobało czy nie ;) odpisze. Może nie ma czasu...