Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justyna92000

brązowa wydzielina z krwią? upss

Polecane posty

Gość justyna92000

Witam, mam 19 lat i borykam sie z problemem uplawow. Od kad pamietam nosilam wkladki higieniczne bo wydzielal mi sie bialy sluz. W dzien ustnej matury zauwazylam na wkladce BRĄZOWĄ wydzieline. Troche sie wystraszylam. Do tej poty ja mam ale jest jej wiecej a czasem pojawia sie z krwia... Nigdy nie bylam u ginekologa i nie zarzywam tabletek antykoncepcyjnych. Nie jestem dziewica ale teraz w ogole nie wspolzyje. Ostatnio 2 lata temu. Boje sie isc do ginekologa :( ale wiem ze musze... Dziewczyny co o tym myslicie? I co moze mi dolegac :(

spokojnie, to normalne, też tak czasami mam.

może jakaś infekcja i stąd brązowe i krwawe upławy, to może byc grzybica albo jakieś zakażenie bakteryje, idź do gina i tyle, coś Ci przepisze i sie wyleczysz, czego tu się bać?

Gość justyna92000
hee, ja uwazam ze to nie jest normalne przez tyle czasu... Boje sie diagnozy... Boje sie jeszcze jednego, w srodku mam taka gulke, nie boli mnie ale da sie ja wyczuc, jest miekka wielkosci wiśni...

no to jak bedziesz sie dalej bała i nie pójdziesz wcale to może Ci sie przeciez pogorszyć... no kurde dziewczyno, to lepiej sobie jakiegoś syfa hodować? to pewnie nic groźnego tylko zwykła infekcja, dostaniesz antybiotyk doustnie i globulki i wszystko bedzie ok w ogole najlepiej pogadaj z mamą czy jakąś przyjaciółką która chodzi do lekarza ginekologa niech Ci poleci dobrego lekarza, bo skoro sie boisz to żebyś nie trafiła jeszcze na jakiegoś konowała

Gość justyna92000
od 2 tygodni mieszkam nad morzem daleko od mojego rodzinnego domu, niestety nie mam sie kogo poradzic...

no trudno, w takim razie pozostaje wybrać się do najbliższej przychodni

Gość Weronika z Mazowieckiego
ja miałam takie same objawy i okazało się ze mam torbiel wielkości grejpfruta

Gość justyna92000
usunelas? i masz jakies powiklania? i co pozniej z dzieckiem, bede mogla miec?