Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwerty2312

JAKA MUSI BYĆ DZIEWCZYNA BY CHŁOPAK ZWRÓCIŁ NA NIĄ UWAGĘ?

Polecane posty

Gość qwerty2312

piszcie jej cechy co jest najważniejsze waszym zdaniem.

Jestem facetem i uważam, że dziewczyna musi mieć po prostu TO COŚ ;-)

Gość qwerty2312
czyli co urok który przyciąga facetów?? Paru mi mówiło że mam coś w sobie ale nie wiem co takiego//?

Gość fan fan
no właśnie nikt nie wie co to jest "to coś"

TOC COŚ- to takie coś, co sprawia, że rodzi się chemia No łatwiej nie potrafię wytłumaczyć

Z tego co zauważyłam dużo facetów zwraca uwagę na zachowanie dziewczyny na stały związek oni nie lubią chamskich i wyzywających kobiet, wolą kobiety szanujące się które dbają o siebie i są kulturalne:):D

Gość qwerty2312
chyba jakiś urok tym czymś musi zwrócić na siebie uwagę innego faceta ??ładnie się uśmiechać??

Dla każdego to co to co innego na pierwszy rzut oka, tzw. 'to coś'. . może błysk w oku? Ładny uśmiech?mi imponują mężczyźni, którzy mają coś do powiedzenia, jak nic przyciągają mnie ci z dużym poczuciem humoru, dystansem do siebie i otaczającego ich świata

jaka musi byc? najlepiej niech zostanie sobą, może czasem niech uśmiechnie sie do chłopaka mówiąc CZEŚĆ! ;) Nie każdy facet ludzi głosne dziewczyny..

Gość qwerty2312
napewno zwracają uwagę też na wygląd bo z brzydką dziewczyną nikt by nie chciał być. mi się wydaję że chłopaki brzydcy szukają brzydkich dziewczyn takich dla siebie bo wiedzą że ładna ich nie będzie chciała mam rację?

jeśli dziewczyna jest brzydka, a ma piekne wnętrze (nie mam tu na myśli nerek i wyrostka, taka metafora ;-) ), to wokół niej ciągle będą kręcić się faceci ;-)

Jeśli chcesz faceta zaintrygować, to po porstu uśmiechnij się do niego ;-) Na pewno Cię zapamięta, chociaż na jakiś czas...

Nie ma takiego czegoś jak brzydka kobieta czy facet, za albo atrakcyjni lub mniej atrakcyjni dużo osób jest zaniedbana i tyle... jeśli chłopak jest zadbany zabawny i zawsze umie rozbawić kobietę ale za to jest mniej atrakcyjny to czemu nie ma szan u bardzo atrakcyjnej kobiety?:D każdy w końcu znajdzie swoja wymarzoną polówkę:D

Gość qwerty2312
ale jeśli nie będą wiedzieć jaka jest to nie będą koło takiej latać. jak np na dyskotece ludzie chyba kierują się wyglądem drugiej osoby a potem to jaki ktoś jest/

Gość Navya
na większość dziewczyn jakiś chłopak zwrócił uwage więc to zalezy żeby dużo facetów zwracało pozytywną uwagę dziewczyna musi być po prostu ładna

Jejku są na świecie tak zwani narcyzy którzy szukają osób idealnych ale nie każdy jest że patrzy tylko na wygląd, jeśli jesteś zadbana i zabawna to sami będą chcieli przebywać w twoim towarzystwie:D

Gość Mędrzec
"TO COŚ" jest niesamowicie zajebistym pojęciem. Ja w kobietach cenie delikatność. Zdecydowanie delikatność.

Gość Navya
Caspar- hmm nie sądzę ,że będą sie wokół takiej kręcić. chyba ,że po koleżensku będą ją traktować brzydka dziewczyna owszem pewnie znajdzie jakiegoś faceta, ale nigdy nie będzie się podobała wielu itd znam wartościowe i brzydkie kobiety i one są lubiane ,ale powodzenia tak ogólnie nie mają faceci owszem patrzą też na charakter i wcale nie marzą na stałe o głupiutkiej dziewczynie ,ale na wygląd też zwracają dużą uwage

a ja właśnie znam wiele kobiet które są mniej atrakcyjne i maja bardzo przystojnych facetów, tylko że one maja w swoim charakterze to coś ze każdy chce z nimi przebywać są po prostu duszą towarzystwa zawsze uśmiechnięte i z poczuciem humoru:):)

Gość Navya
qwerty2312- nie, bo znam pary gdzie dziewczyna jest ładna ,a facet nie zbyt przystojny

Gość qwerty2312
a ja wciąż nie mam chłopaka mimo że wszyscy mi mówią że jestem ładna ach co mam zrobić//

Gość qwerty2312
????

Wychodź do ludzi zagaduj wygłupiaj się to na brak zainteresowania nie biedzisz narzekać!:D