Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BiEcIA

czy dużo facetów ma krótkie napletki?

Polecane posty

Gość BiEcIA

chodzi mi o naturalnie krótkie a nie obrzezane, takie co nie zasłaniają całej główki. mój obecny chłopak ma takiego, a wcześniej nie wiedziałam wogóle że takie są. w książkach są albo a długim napletkiem albo całkiem obrzezane.

Gość BiEcIA
pytam poważnie

Czy to ważne? Spodobał Ci się taki penis i teraz zastanawiasz się, czy jak chłopaka rzucisz to następny też będzie miał takiego? :D

Gość elżuniadwudziestolatka
podobno mniej więcej co dziesiąty :( rzeczywiście brak jest rzetelnej wiedzy o naszych kochanych chłopakach w podręcznikach szkolnych i róznych książkach typu poradnikowego. a szkoda bo im lepiej się nawzajem znamy tym lepiej. ja miałam chłopaka z takim krótkim napletkiem. biedak strasznie sie wstydził tego, bo koledzy jak mówił trochę się z niego śmiali że jest obrzezany. a nie był tylko taki sie urodził.mocno go podbudowałam bo rzezcywiście uważam że takie penisy są po prostu estetyczne i przynajmniej mnie się podobają. w ogóle to faceci bardzo dużo uwagi przywiązują do wyglądu tych swoich skarbów, a dla dziewczyn to rzecz drugoplanowa

Gdyby napletek zasłaniał mi całą żołądź pewnie bym został nudystą :P To prawie jak ubrany.

Gość Alka1993
dosyć dużo, ile konkretnie to trudno powiedziec. w saunie czy na "golej" plazy widziałam takie nie raz. to całkiem normalne. dziwie się, że chłopacy mogą się takiego wstydzić. wręcz odwrotnie. rozmawiałam kiedyś z kumpelami i wszystkim się takie peny podobają.

Gość klusek
tez mam krzywego i to w ta sama stonę :)