Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agaaaa*

Lumpeksy

Polecane posty

Gość Agaaaa*

Dziewczyny, czy robicie zakupy ciuchów w lumpeksach? Ja jeszcze do niedawna myślałam że chodzenie i kupowanie w lumpeksach używaną odzież to obciach jakich mało, ale że ostatnio nie mam za bardzo kaski to weszłam do jednego lumpeksu i naprawdę niektóre były fajne ciuchy. Co Wy myślicie o kupowanie używanej odzieży w lumpeksach, ubieracie się tam? Przyznajcie się...

Gość Agaaaa*
nikt nie chce ze mną porozmawiać??? :(

Ja jestem uzależniona od Sh, lubie tanie ubieranie. Można naprawdę znaleźć ciekawe rzeczy. na moim blogu moje ostatnie łupy ;)

Gość Agaaaa*
A gdzie chodzisz do sh? Ja w krakowie szukam jakichś ciekawych ale dopiero zaczynam szukać ;)

Gość paula267
Też kiedyś uważałam za obciach chodzenie po lumpeksach, gdyż kocham markowe ubrania. Wolno powiedzieć że jestem nawet zakupoholiczką. Uwielbiam inwestować w ubrania i żadnych nigdy nie wyrzucam :) (moda zawsze wraca). Ja w sh kupuje tylko bluzki, topy i paski, sweterki :) spodnii akurat nie maja tam zazwyczaj fajnych a jak sa to mega duzy rozmiar. I oczywiście firmowe wyglądające jak nowe :). W sh bywam może raz w miesiącu :)

Gość u mnie w lumpeksach
są takie ceny, że nie warto - 60 - 100 zł za kg.

Gość a w Bytomiu w skandynawskiej
jest w soboty 1szt. za 1 zl :)

-Jak sie nazywaja ludzie kupujący w Lumpeksach ? - Lumpy. :D :D AAAAAAAA :D Sam wymysliłem przed chwilą :classic_cool:

ja chciałam dodać, że w lumpeksach bardzo często można spotkać rzeczy także nowe, pochodzące np. z końcówki serii, z likwidacji sklepów... mam kilka takich rzeczy.

Gość era super okazji już mija.....
kilka lat temu to można było znaleźć super markowe ciuchy naprawdę za grosze,dziś świadomość właścicieli lumpeksów jest wyższa-czasem już się nie opłaca,a za grosze to mają szmaty.....

Gość Agaaaa*
Trzeba jednak mieć dużo czasu żeby przebierać i wybierać ubrania, które się nadają do chodzenia a które nie, do tego jeszcze przymierzanie, ale może warto?

Gość Agaaaa*
A jak się pierze taką używaną odzież? Czy trzeba ją jakoś specjalnie parzyć czy wystarczy normalnie wyprać i gotowe?