Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaskart.

szok ! nie moge dojsc do siebie !

Polecane posty

Gość kaskart.

jestem mężatka od 7 lat . mąz wyjechał w delegacje trzy dni temu . moja przyjaciólka ( pracujemy w jedenj firmie ) wyjechała wczoraj nad morze - mały wypad weekendowy . poniewaz mialam wczoraj sporo wolnego czasu postanowilam popracowac troche . udałam sie do firmy by zabrac troche pracy do domu okazało sie ze owa prace zabrała moja przyjaciólka . dzwoniłam do niej ale miał wyłaczony telefon . zadzwoniłam do jej mamy ktora mieszka w poblizu i postanowila ze udostepni mi owa prace która znajduje sie w córki mieszkaniu . poszłysmy tam razem . tuz pod drzwiami usłyszelismy halasy dobiegajce z mieszkania . chciałysmy juz wezwac policje kiedy to z mieszkania wychodzi mój mąz a tuz za nim prawie naga moja " przyjaciołka " a w tle rozwalone łozko w pokoju ................. od tego momentu nic nie pamietam ....... poza tym ze w d;loniach miałam pęk jej włosów ............... rycze cały dzien , nie mam w tym miescie nikogo znajomego , z rodziny zkim mogłabym pogadac .... ten beszczelny typ zwany moim mężem nawet sie nie odezwal od tego czasu ................. nie wiem czy jeszcze żyje ....

Gość kokoszanelllll
masakra a kto ma nie żyć,on?

Gość kaskart.
Tyle dobrego, że z mieszkania przyjaciółki musiał się ze mną zabrać jakiś mały chomik, wlazł mi chyba do kieszeni płaszcza. Nazwałam go więc Roman i od dzisiaj to dla niego będę gotować obiady. Męskie świnie :(

Gość kokoszanelllll
kocie gówno wypierdalaj sikso nie masz co robić do książek szczochu won!!!!!! tu są poważne dylematy!!!!

Gość kaskart.
ja nie wiem czy zyje ..... dziekuje jestescie kochani :(... nawet nie mam siły stukac na klawiaturze a zawsze dawałma wam rózne rady na kafeterii .. mnie nikt nie wspołczuje nie pomoze ... szkoda .. takie zycie

Gość kaskart.
nie podszywajci esie prosze bo to nie jest smieszne ...

Gość kokoszanelllll
a co chcesz usłyszeć? rzuć gnoja nawt nie raczy sie odezwać i prosić o wybaczenie

Gość kaskart.
Dla niego sprzedałam nerkę, żeby tylko jeździć z nim na ulgowych na weekendowe wycieczki po Żoliborzu, a ten taki numer mi wywinął!!!!! :(:(:(

Gość dssddfdsdsd
proowkacja

Gość kaskart.
przestan pdszywie .. dziecko za chwile dobranocka

Gość sdsdasdf
kocie oczy wypierdalaj do autorki co ci ma poradzić 15 letnia gówniara kocie oczy? co mamy ci poradzic?zostaw go tyle w temacie składaj pozew o rozwód

sam/a spadaj , naprawde pelno du debilizmu ;/ wziasc sie za zycie towarzyskie a nie jak nastolatki na froach siedziec i wyzywac!!!

gowniary czasem bywaja madrzejsze od starych prykow ,ktorzy zamiast zajac sie lwasnych zyciem w necie siedza ciagle;/ zalosne

Gość juliusz kocham cię
póki co to ty przesiadujesz tutaj non stop kretynko :o

taaa jaasne ,dopiero co tu weszlam :) ale ja ile mam lat ,ale i wy macie,ja pierdziele;/ nic tylko szykanuja tu czlowieka

Gość 1jugyfu
jak bys była dla niego kochanką dobra , to nie mial by jak siły tak ochoty na inną kobietę - wiec masz za swoje

Gość wwwwwwwwwkkn
kocie oczy WZIĄĆ!!! a nie wziaŚc !! naucz sie pisac po polsku

Gość juliusz kocham cię
co tu więc jeszcze robisz? Wypierrdalaj na wizaż, tam jest miło und spokojnie, takie jak ty głaszczą po dupie na dzień dobry :)

Gość z majtkami znalezionymi
w aucie i ta podroza na lotniko po meza byly ciekawsze ;)