Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie moje wnioski

Prawiczki powyżej 25 lat nie nadają się do związku , seksu i do życia

Polecane posty

Gość takie moje wnioski

Czytając to forum i wiele innych można dowiedzieć się co tak naprawdę kobiety sądzą o takich facetach. Normalnie tego nie powiedzą , ale w internecie gdzie każdy jest anonimowy piszą to co naprawdę myslą. Kobiety gardzą takimi facetami. Facet który ma 25 lat i więcej i który nie uprawiał seksu lub co gorsza nie był w żadnych związku albo randce , w oczach kobiet to towar drugiej kategorii...a facet 30-to letni i więcej, to już w ogóle antyfacet nie nadający się do niczego. Taki facet ma już tylko pod górkę i gdyby nawet chciał to żadna kobieta nie da mu szansy bo zawsze będzie się doszukiwać wad. Nie pomogą nawet sensowne tłumaczenia. Według kobiet taki facet to zyciowy nieudacznik , który nawet kobiety nie potrafi sobie znaleźć. W dodatku nie nadaje się do związku ani do seksu , a tym bardziej do życia. Mają skrzywioną psychikę i są bardzo brzydcy. Szkoda na takich tracić czas.

Gość Moja odpowiedź brzmi...
Swieta prawda

Gość prawiczek z warszawy
Whisky moja żono tyś najlepszą z dam...:P

Gość ja faktycznie sie nie nadaje
ale nie z tych powodow o ktorych piszesz, one sa debilne i na poziomie myslenia jakiejs maturzystki do tego kobiety sa dosyc czesto zainteresowane, bo brzydki nie jestem na pewno 🖐️