Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowanaona

ktory rower lepszy wedlug was????

Polecane posty

Gość 23432423424
żaden, romet ma badziewie....

Gość 23432423424
stalowe rowery sa strasznie cięzkie....

ten pierwszy nie ma przerzutki a ten drugi ma już 3 biegową więc lepszy drugi. Zacznij od tego że te rowery mają stalowe ramy więc masa spora z czasem problem z rdzą. Ogólnie mówiąc sama marka nie jest za dobra. Poszukaj czegoś z ramą aluminiową. Nie wiem czy rower nosisz mieszkasz w bloku. Bo jeżeli mieszkasz w bloku to szukaj czegoś lżejszego .

Gość 23432423424
porządne firmy to Giant, merida, wheeler, trek, kelly , corratec... Jak cię nie stac na wydanie 1000 zł minimum na najprostszy rower dobrej firmy to wyjściem jest kupno używanego na allegro, ale trzeba sie upewnic że nie jest kradziony.

teraz ciężko będzie coś lepszego spotkać bo już się kończą wyprzedaże rowerów z poprzednich kolekcji. Chyba że poszukasz na allegro. Zapomniałem te 2 rowery co dałaś link mają jeszcze stary klasyczne. Od tego rozwiązania się praktycznie już odchodzi. Są problemy bo lubią łapać luzy i trochę zabawy jest z ich demontażem. Współczesne rozwiązanie to stery ahead.

w przypadku gianta sporo płacisz za lepke. Niech poszuka krossa lub unibika.

Gość 23432423424
kapselko- bredzisz, zreszta giant ma też właśnie modele na średnią kieszeń. Ja z przyzwyczajenia jezdzę na treku i lubie ten rower. Miałam kiedyś model 820 i nawet na stop cr-mo był fantastycznie lekki...

nie bredzę sam używam gianta. Autorka zapewne chce kupić tani rower i nie ma dużo kasy żeby kupować jakiś wypasiony rower.

23432423424 a widzisz ja nie jeden rower rozbierałem i patrząc na rower widzę jakie ma części i jak długo pojeździ. A ty figę wiesz nazwę znasz firmy i kolor jaki masz.

23432423424 zapominasz też że firma Giant praktycznie hurtem odrzuca reklamacje. Coś ci się zepsuje i radź sobie sama. Nie wierzysz poczytaj na necie.

Gość niezdecydowanaona
nie moge wydac na rower wiecej niz 800zł. po prostu szkoda mi kasy to raz, a dwa nie jezdze bardzo czesto, tylko w weekendy. w tyg nie mam czasu niestety. wszystkie rowery jakie ogladałam miały własnie ramy stalowe, a nie aluminione bo te drugie są drozsze.

Gość 23432423424
często bywam na specjalistycznych stronach róznych rowerowych maniaków i wiem że giant jest uważany za bardzo dobry rower. Nie wiem po czym oceniłes że znam tylko kolor i markę, ale jesteś w mniejszosci. Najważniejsza w rowerze jest rama, resztę bardzo łatwo wymienic, więc rady żeby kupic jakiś model bo ma przerzutkę sa totalnie bez sensu. Ja sobie mojegoobecnego treka kupiałam - ramę używaną za 150 zł, dokupiłam też uzywane części - i to klasy shimano Deore, i dałam za wszystko ok. 500 zł.

jak dużo nie jeździsz i jakiś długich tras nie pokonujesz to dobry ten krossa. Zepsuć się nie ma co . Nic lepszego nowego za tą kasę nie kupisz.A z używanym to loteria może być kradziony lub mocno zużyty. Problem np z przerzutką w pieście z naprawą.

Gość niezdecydowanaona
uzywany odpada.

23432423424 tylko że autorka tematu nie ma wiedzy żeby sobie rower sama złożyć. Rowery Giant to spora grupa rowerów. Od zwykłych które nie wyróżniają się za bardzo. Po rowery perełki ze świetnym osprzętem. W przypadku firmy Giant sporo płacisz za nazwę firmy. Ramą się nie podniecaj w tych tanich wszystkie są robione identycznie.

kwestia ile autorka tematu ma wzrostu? bo ten z linku 17 calowy.

Gość 23432423424
uzywany odpada. a tak z ciekawości, czemu?

kupując używany rower podstawa to pojechać i zobaczyć na żywo rower, przejechać się sprawdzić czy sprawny jest. Ważne też żęby właściciel pokazał dowód zakupu.

Gość 23432423424
na allegro raczej nikt ci niesprawnego nie sprzeda, chyba że wcześniej napisze. ale trzeba uwazac żeby nie był kradziony. ten pierwszy kross za 630 tez jest ze stali, w ogóle pierwszy ra zsłysze żeby kross był dobrą firmą.