Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buahahahahahahaha..........

przeglądam NK:)

Polecane posty

Gość hmm wyskoczył mi napis
"zdjęcie usunięte"

jak zwykle się nie umiecie odnaleźć w tych linkach :O jesli cos jest nie tak i zdj nie wyskakuje, trzeba nacisnac enter

Gość aleeeg
jak dwa klauny :D

malo wiesz... chcesz wiecej wejdz na wiocha.pl tam znajdziesz wiecej tego gowna. w glowie sie nie miesci co ludzie potrafia na swoich profilach umieszczac.

I pomyśleć, że to "coś", mieszka w moim mieście...i dzięki NK wiem gdzie pracują:D A wyglądają tak na co dzień, z tego co widziałam na fotkach...MASAKRA! A co się dzieje z ich brwiami i ustami?:D

a na wiocha.pl wchodzę czasami. Faktycznie, tam takich "ślicznotek" jest więcej;)

Gość nie wiem czego sie
spodziewałąm... ale na bank nie takiego czegoś... :O czemu ludzie się tak szpecą...? :O

ale i tak dla mnie the best jest pewna Pani również z NK...niestety, usunęła konto już jakiś czas temu, ale kilka nieziemskich fotek zostawiłam sobie na pamiątkę :D Nie chciałabym by to była moja mama :o http://www.voila.pl/370/z7t9m/?1

Gość impossible with you
ta ostatnia to burdel mama ! chyba

jakie cyce :D nie mogę pojąć takich osób :O jakiś czas temu moja kolezanka wrzuciła zdj na n-k: wypięta dupa, cycki na wierzchu i dziubek, na dodatek fota w lustrze. Nie podejrzewałam jej o takie coś :O

Nie wiem kim jest ta starsza pani, ale miała najnormalniejsze konto, a zdjęć chyba ze 130. Wiek i miasto miała wpisane, jakąś szkołę także i podpisy znajomych pod fotkami, typu: -"Nic się kochana nie zmieniłaś!"...także konto chyba prawdziwe. Afiszowała się na nich często z młodymi facetami...szok! Jeszcze rozumiem jeśli byłaby zgrabna, ale szorty do takiej galarety, pokrytej cellulitem III stopnia...jest po prostu niesmaczne.

Gość OMG!!!
:o